ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Niwe dodaje komentarzy w artyku?ach
Speed1111
Mam problem z dodawaniem komentarzy. Stron? mam od 3 dni i dopiero si? skapn??em jak chcia?em napisa? pierwszy komentarz. B??d polega na tym, ?e nie mog? doda? komentarza w artyku?ach, gdy chc? doda? komentarz, to mnie wywala do strony g?ównej. Jak nie b?d? móg? pisa? komentarzy, to pomysil? u?ytkownicy ?e si? nie interesuje nimi;/
Edytowane przez Pieka dnia 18.03.2010 19:13:45

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 14:12:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Ktora Ty masz wersje Fusiona, ze piszesz w dziale: Tylko o PHP-Fusion v.6.00.3xx?
Extreme?
Zapewne bawiles sie w modyfikacje i uzyles niewlasciwych plikow, wiec teraz muisz przywrocic oryginalne.
Nadpisz plik comments_include.php lub caly katalog includes.
Edytowane przez Pieka dnia 12.06.2007 13:00:06
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Speed1111
Domy?lam si?, ?e to jest najnowsza wersja a ja taka mamSmile wi?c napisa?em tu, a je?eli zile napisa?em to bardzo przepraszam.

Co do tych plików. Ja mam po prostu usun?? ca?y katalog includes i wgra? ponownie nowy??

DJPromo
Najnowsza wersja to 6.01.10 Smile kolego
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Speed1111
oj mój b??d xD

Niestety nic to nie da?o;/ Zapomnia?em o drobnym szczególe mo?e to wa?neSmile Ja jedyny nie mog? pisa? komentarzy u?ytkownicy mog? sprawdzi?em, bo za?o?y?em kontoSmile
Edytowane przez Speed1111 dnia 12.06.2007 14:00:35

Pieka
Speed1111 napisa?/a:
oj mój b??d xD

Niestety nic to nie da?o;/ Zapomnia?em o drobnym szczególe mo?e to wa?neSmile Ja jedyny nie mog? pisa? komentarzy u?ytkownicy mog? sprawdzi?em, bo za?o?y?em kontoSmile

Podaj dokladna wersje.
Musisz wyczyscic pamiec przegladarki, wtedy bedzie OK.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Speed1111
Dok?adna wersja to PHP-Fusion 6.01.6

A co do czyszczenia przegl?darki. W jaki sposób mo?na wyczy?ci? xD jako? nigdy nie mia?em potrzeby dlatego nie wiem jak si? czy?ci.Wink

Przenosze do wlasciwego dzialu/Pieka

Nie wiem czy o to chodzi?o, ale wyczy?ci?em wszystkie prywatne dane niestety nic to nie da?o;/

Znalaz?em przyczyn?Smile Niestety nie wiem jak to mo?liwe to jest wina na to wygl?da skorki któr? posiadam nie wiem co ja namiesza?em ;/ Mo?e kto? wie jak teraz to naprawi?
Edytowane przez Speed1111 dnia 12.06.2007 14:58:30

Pieka
Speed1111 napisa?/a:
..Znalaz?em przyczyn?Smile Niestety nie wiem jak to mo?liwe to jest wina na to wygl?da skorki któr? posiadam nie wiem co ja namiesza?em ;/ Mo?e kto? wie jak teraz to naprawi?

Pewnie, ze wie, ale pierwsze musi znac adres strony i/lub nazwe skorki.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Speed1111
strona to www.dblegendos.yo... a nazwa skórki to Active.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl