ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Brak naliczania unikalnych wizyt w web stats wooyi
chorazy5
Wtam. Zainstalow?aem u siebie wtyczk? web stats. Wszystko dzia?a?o a? do przenosin na inny serwer. Teraz kiedy Liczba na dole strony ro?nie to w panelu web stats nie. Pojawia si? teraz pytanie co dzia?a ?le. Wtyczka web stats czy licznik na dole strony?

P.S. Je?eli usuniecie znowu mój temat to niech mi kto? napisze na PW czemu, bo ja ju? naprawde nie mam poj?cia:/
Edytowane przez Pieka dnia 15.06.2007 10:42:18

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:45:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Mi po przeniesieniu stronki na inny serwer wszystko ??dnie zlicza ale... nie pokazuje obrazków ze statystyk?, tylko rozje?d?a stron? Frown

chorazy5
Zauwa?y?em, ?e nie tylko staty z wooyi nie naliczaj? unikalnych wizyt, ale web stats autorstwa Dj_Baby's te?.

DJPromo
To odinstaluj Smile i zainstaluj jeszcze raz
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

chorazy5
robilem juz tak

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
..Wszystko dzia?a?o a? do przenosin na inny serwer. Teraz kiedy Liczba na dole strony ro?nie to w panelu web stats nie...

Nadal nie zwiekszyla sie nawet o jeden? Masz ustawiona widocznosc panela na "Publiczne"?
Masz w ogole dodany ten panel?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
Zwi?ksza si? ale np jak tam na dole jest juz o 20 wi?cej to w panelu web stats tylko o 1,2. Tak jakby web stats nie nalicza? albo ten licznik na dole a? za du?o.

Piotrek
Pewnie ten licznik na dole szwankuje. Mam jedn? stron?, na której ka?de od?wie?enie adresu to 2 unikalne (tylko w Exploorerze)

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
Zwi?ksza si? ale np jak tam na dole jest juz o 20 wi?cej to w panelu web stats tylko o 1,2. Tak jakby web stats nie nalicza? albo ten licznik na dole a? za du?o.

To drugie. W takim razie wszystko jest OK.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
czyli co w koncu jest nie tak

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
czyli co w koncu jest nie tak

Licznik na dole strony przeklamuje, a staty podaja realna ilosc wejsc.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
a da sie to jakos naprawic albo wstawic licznik ktory pokazuje TYLKO liczbe unikalnych wejsc?

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
a da sie to jakos naprawic albo wstawic licznik ktory pokazuje TYLKO liczbe unikalnych wejsc?

Na teraz dam Ci unikalne wejscia tych statystyk jako panel, pozniej ewentualnie podpowiem jak wstawic do stopki.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dzialanie: http://pieka.ovh.org - na dole, panel po lewej stronie.
Edytowane przez Pieka dnia 17.06.2007 15:11:29
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
No ok tylko, ?e to nalicza teraz zupe?nie od nowa, a do momentu, w którym to si? zepsu?o mia?em ju? ponad 7k wej??.

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
No ok tylko, ?e to nalicza teraz zupe?nie od nowa, a do momentu, w którym to si? zepsu?o mia?em ju? ponad 7k wej??.

Niczego nie nalicza od nowa, to jest tylko kod podajacy Twoje wejscia zapisane w bazie przez te wtyczke.
Jesli ja wyzerowales lub jeszcze raz zainstalowales, to juz Twoja wina, a nie statow.
Zawsze te 7000 wejsc mozesz dodac recznie, ale po co?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
ale web stats chyba tez zle podaja. Od 2 dni nic nie wzros?o...

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
ale web stats chyba tez zle podaja. Od 2 dni nic nie wzros?o...

Nie ma wejsc, wiec nie wzrasta. Przeciez nie beda zliczaly Twoich wejsc..
Mam te staty zainstalowane na OVH i dzialaja.
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 11:30:08
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
ale to jest nie mo?liwe, ?e nie ma wej??. Moim g?ównym ?ród?em wej?? s? toplisty. Przed zmian? serwera mia?em 40-50 unikalnych wej??. Po zmianie serwera na toplistach zmieni?em adres mojej strony. W jeden taki s?aby dzie? jestem w stanie uwierzy? ale 4 to ju? przegi?cie. A poza tym ostatnio zareklamowa?em strona kilku forach. Du?o osób t? stron? ocneia?o, a liczba wej?? nie ros?a.
Edytowane przez chorazy5 dnia 19.06.2007 10:09:55

Pieka
chorazy5 napisa?/a:
ale to jest nie mo?liwe, ?e nie ma wej??. Moim g?ównym ?ród?em wej?? s? toplisty. Przed zmian? serwera mia?em 40-50 unikalnych wej??. Po zmianie serwera na toplistach zmieni?em adres mojej strony. W jeden taki s?aby dzie? jestem w stanie uwierzy? ale 4 to ju? przegi?cie. A poza tym ostatnio zareklamowa?em strona kilku forach. Du?o osób t? stron? ocneia?o, a liczba wej?? nie ros?a.

W takim razie masz wylaczone staty.
Panel dodany i widoczny dla "Publiczne"?
Widoczny jest w nim napis o tresci Statystyki strony s? uruchomione?
W zarzadzaniu statystykami w Konfiguracja statystyk strony masz zaznaczone Statystyki w??czone?
Edytowane przez Pieka dnia 19.06.2007 11:39:06
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
chorazy5
Tak. Wszystko jest tak jak mówisz.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl