ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Strony z dodatkami do fusiona
szymon
Witajcie.
Podawajcie tu wszystkie strony z dodatkami do naszego fusionaSmile Oprócz tych które s? w menu:

Laboratorium MOD-u?ów
mFusion
eXtreme-Fusion

Bo jest tak?e kilka stron, do których nie znam adresówSmile no teraz nowo powsta?y www.fusion-lab.info

s? tak?e strony u?ytkowników - o mod'ach, infousion'ach, theme'sach.

Mo?e zrobi si? tak? list? stron z dodatkami do fusiona a tak?e jego modyfikacjach?
Edytowane przez Pieka dnia 24.06.2007 17:20:54

www.zloteskrzydlo.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 02:06:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Takie strony u?ytkowników o modach itp. s? ja my?l? "niepewne". S? serwisy pewne, sprawdzone, gdzie nie musicie si? obawia? o jako?? lub b??dy w danej z wtyczek.

Kto b?dzie czego? chcia?, na pewno to znajdzie. Ale po co? Linki macie pod nosem Smile W dziale: "Strony Tematyczne". Jak ju? nadmieni?e? @szymonie, brakuje jeszcze jednego - bardzo wa?nego serwisu: FusionLab.info Grin
Edytowane przez Milka dnia 24.06.2007 18:16:59

szer
Czy a? tak wa?nego to nie jestem pewien... Strona zniknie z sieci na pewien okres czasu. Do kiedy? A do wtedy kiedy znajdziemy sposnora dla FusionLab. Wtedy strona wróci do sieci z ca?? zawarto?ci?.

Co do FL to nie jest tak nowo powsta?y. W grudniu 2005 roku powsta?o Fusion-MC, a FusionLab. to jego kontynuacja. Tyle

szymon
www.themer.info - czy tak? PS.pisze z pami?ci;P

PS2. Kiedy? ju? wspomina?em, ?e dobrym pomys?em by?aby taka wspólna organizacja tych tematycznych stronekSmile wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by wi?kszych nak?adów finansowych. Bo FL to dobry pomys?Grin

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisa?/a:
..wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by wi?kszych nak?adów finansowych...

Na co?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Pieka napisa?/a:
szymon napisa?/a:
..wszystko "pod patronatem" php-fusion.pl ale tu trzeba by wi?kszych nak?adów finansowych...

Na co?

Hmm...kiedy? ju? o tym chyba wspomnia?em. php-fusion.pl da?by miejsce oraz domenk? dla kolejnych projektów - typu fusion-lab, czy innych tego typu przedsi?wzi?cia. Pomys? mo?e nierealny, ale mo?na si? nad nim zastanowi?. Tutaj kilku kolegów bawi si? w t?umaczenie wtyczek - mo?e jaka? domenka i miejsce na serwerach i mogliby kolejn? cz??? PHP-Fusion rozwija?a, która to wchodzi w sk?ad PF.

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
szymon napisa?/a:

Na co?

Hmm...kiedy? ju? o tym chyba wspomnia?em. php-fusion.pl da?by miejsce oraz domenk? dla kolejnych projektów - typu fusion-lab, czy innych tego typu przedsi?wzi?cia. Pomys? mo?e nierealny, ale mo?na si? nad nim zastanowi?. Tutaj kilku kolegów bawi si? w t?umaczenie wtyczek - mo?e jaka? domenka i miejsce na serwerach i mogliby kolejn? cz??? PHP-Fusion rozwija?a, która to wchodzi w sk?ad PF.

Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.
Jak znajda sie osoby, ktore maja pojecie o PHP i PHP-Fusion, znajda czas i checi na prowadzenie takiej dzialalnosci, to nie widze przeszkod.
Slomianego zapalu mam dosyc.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Za bardzo kombinujesz @szymon Pfft Powi?zanie FL z PHP-Fusion, by?oby niez?ym pomys?em, wi???cym si? z du?ymi "formalno?ciami". Ale gdyby po??czy? te dwa "przedsi?wzi?cia", mieliby?my support nie z tej ziemi Smile

PS. Przepraszam za off topa. Nie wspomn? ju? o FL Frown
Edytowane przez zezol dnia 24.06.2007 23:04:01

szymon
Pieka napisa?/a:
...Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.
Jak znajda sie osoby, ktore maja pojecie o PHP i PHP-Fusion, znajda czas i checi na prowadzenie takiej dzialalnosci, to nie widze przeszkod.

1. Wracaj?c Grin do FL trzebaby porozmawia? z ich ekip?.
2. Ju? s? ch?tni do zorganizowania kolejnego dzia?u PF - sekcja t?umacz?ca - z nimi te? trzeba porozmawia?
3. Ja si? nie pisz? na to, ale s? to moje takie pomys?y. Tak jak zaznaczy? kolega wy?ej, by?aby to mocna strona Polskiego Fusiona. S? projekty do?? powa?ne - cho?by FL czy Themer?(tak to chyba si? nazywa). Za ka?d? stron? - serwer s? op?aty. Jakby tak zorganizowa? wszystko, mo?na by z jednego serwerka startowa? a op?aty - jako? mo?na podzieli? pomi?dzy tymi ekipami (dzia?ów).

My?l?, ?e warto si? nad tym zastanowi? i mie? chocia? wszystko w jednym miejscu.
Dodam jeszcze, ?e s? mody na forum - ale mo?na je da? na Laboratorium Modu?ów. Oraz ?adniej pouk?ada? tematy dotycz?ce tych wtyczek...

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
...Mozemy zrobic strone np. lab.php-fusion.pl lub beta.php-fusion.pl, ale nie na tydzien.

1. Wracaj?c Grin do FL trzebaby porozmawia? z ich ekip?.
2. Ju? s? ch?tni do zorganizowania kolejnego dzia?u PF - sekcja t?umacz?ca - z nimi te? trzeba porozmawia?
3. Ja si? nie pisz? na to, ale s? to moje takie pomys?y. Tak jak zaznaczy? kolega wy?ej, by?aby to mocna strona Polskiego Fusiona. S? projekty do?? powa?ne - cho?by FL czy Themer?(tak to chyba si? nazywa). Za ka?d? stron? - serwer s? op?aty. Jakby tak zorganizowa? wszystko, mo?na by z jednego serwerka startowa? a op?aty - jako? mo?na podzieli? pomi?dzy tymi ekipami (dzia?ów).

My?l?, ?e warto si? nad tym zastanowi? i mie? chocia? wszystko w jednym miejscu.
Dodam jeszcze, ?e s? mody na forum - ale mo?na je da? na Laboratorium Modu?ów. Oraz ?adniej pouk?ada? tematy dotycz?ce tych wtyczek...

Widze, ze mamy kolejnego doradce, ktory, cytuje:
..Ja si? nie pisz? na to, ale s? to moje takie pomys?y..

Pozdrawiam.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Doradca - faktSmile Ale w czym ja móg?bym pomóc?:B
Po prostu widz? ostatnio jakie? BUM w spo?eczno?ci PF i naprawd? mo?na by zrobi? im miejsce do popisu. Pieka, pomy?l nad tymWink

www.zloteskrzydlo.pl
Pieka
szymon napisa?/a:
Doradca - faktSmile Ale w czym ja móg?bym pomóc?:B
Po prostu widz? ostatnio jakie? BUM w spo?eczno?ci PF i naprawd? mo?na by zrobi? im miejsce do popisu. Pieka, pomy?l nad tymWink

Chcesz sie ze mna draznic? Przemysl to..
Nie widze powaznych partnerow do rozmowy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Urazi?em Ci?... Przepraszam...

www.zloteskrzydlo.pl
szer
Hmmmm pomys? ciekawy, ale napewno by to wszystko na jednym serwerze niemog?o siedzie?... Sam support z?era du?o transferu, co dopiero FL i Themer... Co do takich projektów to sam nie wiem. Przy tworzeniu FL dostali?my propozycj? by to tworzy? pod szyldem eXtreme-fusion... Ale lepiej prowadzi? co? samemu, bo nie masz narzucone z góry co masz robi?. Ekipa si? umawia i robi to Smile

Pieka
szer napisa?/a:
Hmmmm pomys? ciekawy, ale napewno by to wszystko na jednym serwerze niemog?o siedzie?... Sam support z?era du?o transferu, co dopiero FL i Themer...

Nie sadze, zeby obie strony, nawet razem stanowily jakies liczace sie obciazenie.
Obie sa bardzo ciekawe, funkcjonalne i zdecydowanie potrzebne.

szer napisa?/a:
..Przy tworzeniu FL dostali?my propozycj? by to tworzy? pod szyldem eXtreme-fusion... Ale lepiej prowadzi? co? samemu, bo nie masz narzucone z góry co masz robi?. Ekipa si? umawia i robi to Smile

Dziwie sie, ze nie skorzystaliscie, bo zaczynacie samodzielnie juz ktorys raz z rzedu i znowu jest zle.
Chwila zadumy by sie przydala. Przemyslcie mozliwosc wejscia w sklad wiekszej calosci.

Tak, wszystko fajnie, ale... Ciagle nie widze w tym temacie konkretnych propozycji.
Szymon, zwany doradca powiedzial, co mial do powiedzenia i sie zmyl Wink

Poza tym, mieliscie podawac adresy stron zajmujacych sie tworzeniem modyfikacji i wtyczek dla PHP-Fusion.
Prosze kontynuowac ten watek. Posty nie majace zwiazku z tematem beda usuwane.

Edytowane przez Pieka dnia 25.06.2007 13:22:48
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl