ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak skasować rank system ?
Killswith
Zaistalowałem sobie Extreme Packa IV. I nie wiem jak skasować panel "Najaktywniejsi" i "Twoje Statystyki".

//Przenoszę - jantom
Edytowane przez jantom dnia 28.06.2007 09:48:47

Wścibski Gość
Dodany dnia 14.11.2024 18:57:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
maq
wyłączyć w PA. Najprostsza opcja. Ale punkty i tak bedą liczone, tyle że nie będzie wiadomo kto jest 1 w rankingu itp.
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

Killswith
No właśnie nie ma te go w PA. Sad

qwertyuiop
jak nie ma, jak musi być? a we wtyczkach ? Tam z tego co wiem "steruje" sie ta wtyczka...

maq
niee @qwertyuiop mylisz się. w ep domyślnie zainstalowane jest eps. Musi wyłączyć PANEL. samego infusiona nie odinstaluje, no ale mozna przerobic install.php na taki, zeby nie instalowalo eps, ale co to za sens, gdy trzeba by przerabiać kilka plików z wpisami eps...

Wejdź w Zarządzanie panelami i wyłącz te, których nie chcesz.
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

Piotrroger
I jesteście w błędzie. Na jednej ze stron, którą stworzyłem, musiałem najpierw usunąć panel Najaktywniejsi, a potem wyłączyć panel Napraw forum.
Dopiero wtedy, panel ten, nie wyświetlał się na stronie głównej (być może było tak tylko u mnie).
Pozdro!

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja powiem krótko albo używamy Extreme albo Fusion a te wszystkie pseudo mariaże nie wyjdą nikomu na zdrowie-bez dobrej znajoości kodu jednego idrugiego systemu.

wlodekp.europa.pl
Killswith
Piotrroger napisał/a:
I jesteście w błędzie. Na jednej ze stron, którą stworzyłem, musiałem najpierw usunąć panel Najaktywniejsi, a potem wyłączyć panel Napraw forum.
Dopiero wtedy, panel ten, nie wyświetlał się na stronie głównej (być może było tak tylko u mnie).
Pozdro!

Właśnie też to zauważyłem po wyłączeniu wszystkich paneli. Ostatecznie wywaliłem EP IV i powróciłem do starego dobrego fusiona 6.01.6.]
Czyli można zamknąć.

DJPromo
ale wy motacie Smile

jeśli chcesz sie pozbyć naliczania punktów to wchodzisz w maincore.php

i linia 676
// EPS control
define("EPS", true);

zmieniasz na false Smile i już nie nalicza potem wystarczy wyłączyć panele i w user_info_panel dać w komentarz kod od wyświetlania punktów i rangi

szybko prosto i wygodnie Wink

Ps..// i ty @Piotrroger
tego nie napisałeś Grin
Bo ja pisałem tylko odnośnie panela Wink //Piotrroger
Edytowane przez Piotrroger dnia 28.06.2007 19:11:39
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl