ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Hackneli mi strone, co zrobic?
goju92
Witam. Prosze pomozcie. Mam serwis www.countersurf.i... Jak wchodzicie na strone to przekieruje was na strone csportal.org. Ktos wlasnie zrobil takie cos. Jak mam to cofnac prosze o pomoc! Przepraszam jesli cos napisalem nie tak ale jestem naprawde zly, nie chce stracic serwisu! Zrozumcie mnie.

Edit: da sie wejsc poprzez www.countersurf.i... ale po zaladowaniu strony trzeba szybko kliknac stop w przegladarce.

Przenioslem/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 13.07.2007 22:50:01

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 02:01:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Zobacz czy kto? nie wgra? jakiego? kodu do pliku index.php
albo zobacz czy nie wgra? ci index.html czy index.htm
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

szer
~DJPromo - zimno....
~goju92 - zobacz czy w pliku subheader.php nie masz kodu do przenoszenia si? na inn? stron?. I sprawd? wiadomo?? powitaln? i inne takie rzeczy. Zapytaj admina strony na któr? przenosi czy nic o tym nie wie

goju92
szer napisa?/a:
~DJPromo - zimno....
~goju92 - zobacz czy w pliku subheader.php nie masz kodu do przenoszenia si? na inn? stron?. I sprawd? wiadomo?? powitaln? i inne takie rzeczy. Zapytaj admina strony na któr? przenosi czy nic o tym nie wie

ale ten admin mnie w?a?nie shackowa?... zauwa?cie, ze napisa? newsa na mojej stronie, czyli jakim? cudem da? sobie uprawnienia admina na mojej stronie.

DJPromo
Czyli kole? ci zrobi? odwecik (tkz)

I'm master of flamaster Smile Submit News Submit Article Visit our Forum
Nadal uwa?asz mnie za dziecko neo? Smile :*

Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

goju92
DJPromo napisa?/a:
Czyli kole? ci zrobi? odwecik (tkz)

I'm master of flamaster Smile Submit News Submit Article Visit our Forum
Nadal uwa?asz mnie za dziecko neo? Smile :*

poklocilismy sie, bo to 13-letni dzieciak, ale ja mu nie hacknalem strony ani nic takiego. poprostu zablokowalem go na gg i tyle
Edytowane przez goju92 dnia 13.07.2007 22:55:57

SebaZ
tak samo jak i ty wiec nie pisz dzieciak na niego skoro tez nim jestes - poza tym aktualizuj ZAWSZE stron? jak jest ?atka (zw?aszcza od bezpieczenstwa) sam jestes sobie winien
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

czarny_
Proponuje równie? zg?osi? to administratorowi serwera-hostingu ewentualnie organom ?cigania Smile

Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

goju92
SebaZ napisa?/a:
tak samo jak i ty wiec nie pisz dzieciak na niego skoro tez nim jestes - poza tym aktualizuj ZAWSZE stron? jak jest ?atka (zw?aszcza od bezpieczenstwa) sam jestes sobie winien

SebaZ patrz na siebie, bo ja dzieckiem nie jestem.

slawekneo
normalnie smiac mi sie chce jak widze te sposoby "w?amania" ^^ ten kto Ci to zrobil byl zarejestrowany na Twojej stronie i zapewne znal Twoje haslo do konta nadal sobie prawa i dodal panel o nazwie skrypt a w tresci
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
tak wiec wejdz recznie w baze danych i z tabeli panels usun panel o nazwie skrypt zapewne bedzie to panel o ostanim numerze id

Pozdro!!
a i pozniej pamietaj o zmianie hasla na jakies trudniejsze,
nie zapomnij sciagnac praw z usera "style"(jego id to 37) i zobacz czy czasem nie zrobil sobie jeszcze jednego konta z admem
Edytowane przez slawekneo dnia 14.07.2007 11:00:16

goju92
dzieki slawekneo, to pomoglo, ale teraz jak chce sie np. zalogowac to mnie przekierowywuje na jego strone csportal.org co zrobic?

edit; przekierowywuje tez, jesli wejdzie sie na strone poprzez adres countersurf.info czyli bez /news.php
Edytowane przez goju92 dnia 14.07.2007 11:27:49

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Zarejestrowa?em si? i mnie nie przenosi.
Masz rejestracj? bez potwierdzenia sam wystawiasz ty?ek do bicia-dziwne, ?e jeszcze nie za?atwili Ci strony na amen.
Oprócz bazy s? jeszcze pliki jesli zna? has?o po ftp to no problem wpisac if admin redirect falback itd gdzie si? poda
sprawd? plik kopi bazy szukaj csportal.org
spawd? pliki startowe i te? szukaj csportal.org
mozna to dobrze ukry? przepisuj?c nazwy mi?dzy baz? a plikami.
a podobny warunek jeszcze moze by? w innym miejscu bazy.
Prosz? usu? moje konto-testowe wlodekp.
Edytowane przez wlodekp dnia 14.07.2007 11:53:13

wlodekp.europa.pl
goju92
przeszukalem pliki startowe, a gdzie moge znalezc plik kopii bazy?

edit: juz wiem.

znalazlem dwie linijki szukajac frazy 'csportal.org':

oraz

Kody w code! - Milka

Edytowane przez Milka dnia 14.07.2007 12:26:03

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Kopie bazy to musisz sobie zrobi? i edytorem np textowym poszuka?
ten pierwszy wpis nic mi nie mówi jest wyrwany z kontekstu.
Natomiast drugi ma za zadanie wstawiac do tabeli surf_settings w?a?nie jej ustawienia.
Wiele pracy przed Tob? musisz przeczesa? najpierw baz? pó?niej wszystkie pliki-startowe to ma?o.
Dla 100%pewno?ci.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl