Zobacz temat
Infusion panels nie dzia?a
|
|
kosa1964 |
Dodany dnia 14.07.2007 04:07:36
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 22 Data rejestracji: 30.06.2007 19:53 |
Czy dobrze my?l?, i? jest to plik odpowiedzialny za dzia?anie dzia?u "Wtyczki" w PA? I co mam zrobi? je?li w swojej bazie phpMyAdmin oraz przy sprawdzeniu przez "Zarz?dzanie linkami PA" mam przy "Infusion Panels" napisane: reseverd Jak to zmieni?/naprawi?, bo m?cze si? z tym od dlu?szego czasu. Nie mog? zainstalowa? ani musicbox, newnawigation panel 3.1 oraz losowego logo, gdy? po wgraniu plików na serwer nie pojawiaj? mi si? one w zak?adce "Wtyczki". Pami?tam i? na pocz?tku mia?em cztery grupy w PA: zarz?dzanie tre?cia, u?ytkownikami, stron? i wtyczki a teraz znikn??o to zarz?dzanie wtyczkami. Prosz? o zmian? nazwy tematu - Milka Edytowane przez kosa1964 dnia 14.07.2007 14:34:55 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 14:11:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
![]() |
Dodany dnia 14.07.2007 08:52:06
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Kolego dalej nie potrafisz nazwa? tematu zobaczymy czy go nie zablokuj?? Wyra?nie Ci napisa?em, ?e za instalacj? usuwanie infusionów-wtyczek jest odpowiedzialny plik infusions.php znajduj?cy si? w katalogu administracjon. W zarz?dzniu linkami PA-wtyczce Therror jest np opcja przywró? ustawienia domy?lne-startowe tylko nale?y pami?ta? o doinstalowywanych pó?niej i r?cznie je dopisa?, i przyzna? prawa ................. A co TY masz zrobi? to Twoja sprawa? Nie widz? magicznego s?owa zach?ty PROSZ? w udzielaniu pomocy te niki serii kosa chyba maj? to do siebie. |
|
Przejdź do forum: |