ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nieudane po??czenie 'hosta' w statystykach radiowych shoutcast =P
LAbUdZiN
Zrobi?em statystyki lecz jest kilka b??dów... mi?dzy innymi...
Jak w zarz?dzaniu panelami zrobi? podgl?d nie wida? b??du
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

w przeciwie?stwie do podgl?du na stronie g?ównej przy w??czonym panelu jak i podgl?dzie po wpisaniu ca?ego adresu do ?cie?ki. Dodatkowo te? nie Wida? na podgl?dzie panelu z b??dem i bez w przeciwie?stwie do podgl?du po wpisaniu adresu w przegl?darce ;/ zdj?? czyli t?a statystyk, separu okre?laj?cego pole dla klikalnego linku obrazka zmiennego w zale?no?ci od granego dj-a...

Mo?e kto? b?dzie w stanie pomóc???
Kiedy? mia?em radio i u?ywa?em tych samych statystyk tyle ?e teraz zrobi?em nowe t?o i dzia?a?o poprawnie... Je?li zadzia?a do?o?e jeszcze linijke z ilo?ci? s?uchaczy
_-----------------------_
za??czam statystyki...
LAbUdZiN dodał/a następującą plik:
statystyki_panel.rar [33.88kB / 349 Pobrane]

Edytowane przez LAbUdZiN dnia 14.07.2007 21:34:44

www.takgramy.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 03:28:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
a zagl?da?e? do laba owakie statystyki w?a?nie tam s? Smile bo sam je zrobi?em wystarczy jak dopasujesz je do swojego wygl?du Grin
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

LAbUdZiN
widzia?em Twoje statystyki... Ale czyta?em pewien temat gdzie ostatni post równie? dotyczy mni. funkcji fsockopen , co? tam z IP nie tego.

www.takgramy.pl
DJPromo
tak bo kolega Smile prze ROUTER mia? rozdzielany internet i nie skonfigurowa? go dobrze dla tego mia? problemy
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Milka
Prosz? o zmian? nazwy tematu - Milka

Nazwa tematu nadal niepoprawna, prosz? o ponown? zmian? albo temat zostanie usuni?ty - Milka

Edytowane przez Milka dnia 14.07.2007 21:19:02

LAbUdZiN
wi?c opisz co z tym ROUTER trzeba zrobi?... je?li Wiesz co on mia? zle i co mu pomog?o/?e to gut. bo przecie? ja mam ten sam problem co on opisa?, wi?c pomó? i opisz to ;P

www.takgramy.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Router trzeba skonfigurowa? do pracy z serwerem:
Komputer na którym zainstalowano serwer shutcast posiada swój adres wewn?trzny IP. ten adres i numer portu nale?y doda? w forwarding routrera i protokó? tcp albo udp taki jaki ten serwer u?ywa to wypu?ci dopiero serwer na zewn?trz.
Szczegó?y instrukcja Twojego routera-jak ju? to nie to forum.

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
ja mam zewn?trzny adres IP

www.takgramy.pl
Dobrze ?e mog? popatrzy? na swojego awka, to po co Ci router je?li to nie on tylko komp ma zewn?trzne IP. I je?li tak jest to w czym problem chyba sam go stwarzasz. A mnie rola Bednarskiego przestaje bawi?.
I nie odpowiadam ju? na tego typu posty Twoje nie chce ich wylicza? i cytowa? patrz? na awka.

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
wlodekp napisa?/a:
Dobrze ?e mog? popatrzy? na swojego awka, to po co Ci router je?li to nie on tylko komp ma zewn?trzne IP. I je?li tak jest to w czym problem chyba sam go stwarzasz. A mnie rola Bednarskiego przestaje bawi?.
I nie odpowiadam ju? na tego typu posty Twoje nie chce ich wylicza? i cytowa? patrz? na awka.

a Czy ja pisa?em ?e Chce Roytera? Nie Wiem nawet co to jest.
Dobra mniejsza z tym tematem, popytam na forum muzycznym.
---------------------------------
MO?NA ZAMKN??

www.takgramy.pl
To jak nie wiesz to nie pisz miezrozumia?ych rzeczy.
wi?c opisz co z tym ROUTER trzeba zrobi?... je?li Wiesz co on mia? zle i co mu pomog?o/?e to gut. bo przecie? ja mam ten sam problem co on opisa?, wi?c pomó? i opisz to ;P

to Twoje s?owa

wlodekp.europa.pl
LAbUdZiN
Wiem tylko ?e to nie moja wina tego b??du.
Mam równie? normalny serwer shoutcast i podaje jego host oraz port w odpowiednie pola i robie sobie podgl?dzik kiedy mam w??czone radyjko a tutaj jest ten sam b??d jak bym nadawa? na Swoim IP. Cho? gdy klikam
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
to strumie? dzia?a...

Luka?em w googlach i znalaz?em kilka stacji radiowych gdzie strona jest rozszerzona i równie? wyst?puje taki b??d.

--------------------EDIT ...>14.10.07<...---------------------------
Ju? Wiem w czym s?k...
Otó? Wszelkie statystyki w których znajduje si? ten b??d s? dobre!
Chodzi o to i? darmowe serwery na których stawiamy strony wy??czy?y funkcje "fsockopen" która jest odpowiedzialna za pobieranie statystyk z IP.
Aktualnie statystyki mam wrzucone na serwerku który dosta?em od formy z której mam internet. Je?li Chce kto? to mog? wrzuci? Wasze staty do Siebie .. pozdrawiam.,
Edytowane przez LAbUdZiN dnia 14.10.2007 11:53:48

www.takgramy.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl