ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Co zmieni?bym na SUPPORCIE?
Archi
Witam,
Chcia?bym stworzy? post, który nie by? (chyba) poruszany na supporcie.
Otó?, support jest wspania?y jak przypada na php-fusion, ale jednak dokona?bym pewnych zmian. Doda?bym miejsce na avatar w panelu u?ytkownika (nawi?zanie do EP), zmieni? thema/laya na nowy, chocia? ten te? jest niczego sobie.
U?ytkownic powinni dosta? demo supportu, aby wyprobowa? go przed pobraniem i zainstalowaniem go na swoim ftp, b?dz dysku. Wiem, ?e mods.php-fusion.pl to potencjalne DEMO, ale u?ytkownik powieniem dosta? opcje super admina, aby wiedzie? wszystko co potrzebne do prowadzenia wortalu, portalu lub zwyk?ej stronie. Nawi??e do EP i przepraszam za to bo slysza?em, ?e tego nie lubicie, ale trudno. Na demo EP jest mo?liwo?? logowania sie jako administrator i po godzinie lub dwóch ju? nie pami?tam dobrze tworzy si? automatyczna kopia bazy.
Co do laya to polecam wam [strona ?ami?ca licencj?!] ch?opcy napewno zainteresuj? si? stworzeniem laya, a s? w tym naprawde dobrzy. Mój pomys? napewno zostanie przez wielu skrytykowany...i Bóg zap?a? wam za to! Jest on wymys?em mojej wyobra?ni (marzenia...). Z tego miejsca okazuje wam szacunek za to co robicie.
Uczycie takich jak ja. NIe boje si? tego powiedzie? zielonych (teraz ju? nie jestem tak zielony) u?ytkowników PF. Mo?e jeden z adminów poprze mój plan?
Ale dzi?kuje za s?owa krytyki, które padn?. Naucz? mnie wielu rzeczy.

Pozdrawiam,
Artur K.
Edytowane przez Pieka dnia 17.10.2009 15:34:22

http://archi.rtu.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 08:25:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Mo?e i niez?y pomys? z tym demem, bo wtedy zach?cicie wi?cej osób do pobierania najnowszych paczek i zak?adania stron Wink za? zmiana szablonu nie jest konieczna, jest to strona o charakterze bardziej informacyjnym i ma by? prosta, zwi?z?a i czytelna. tyle ode mnie. Dzi?kuje.

Pozdrawiam.

Pieka
Dziekuje zarowno za slowa krytyki jak i uznania Smile
Odpowiem na trzy pytania zawarte w poscie:
1. Nie przewidujemy zmian w panelu uzytkownika majacych na celu umieszczenie avatara, ktory bylby widoczny, tylko dla swojego wlasciciela. Po co? (pyt.ret.)
2. Theme Supportu bedzie zmienione. Kiedy? Przekonasz sie Wink
Nie bylaby to niespodzianka jeslibym napisal, prawda?
3. Demo jest caly czas obecne na glownym supporcie i nie widze potrzeby wprowadzania go u nas.
Ponizej dane:
Adres: http://demo.opensourcecms.com/phpfusion/news.php
Login: admin
Haslo: demo123

Mozna sie smialo pobawic Smile
Edytowane przez Pieka dnia 15.07.2007 23:31:39
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Archi
@Pieka - w moim po?cie nie by?o do nikogo z supportu jak i poza nim s?ów krytyki.
Mówi? ogólnie. Ka?dy móg?by doda? swoj? propozycje co do zmian.

5644.gif
9014.gif

Pieka
aRchi napisa?/a:
@Pieka - w moim po?cie nie by?o do nikogo z supportu jak i poza nim s?ów krytyki.
Mówi? ogólnie. Ka?dy móg?by doda? swoj? propozycje co do zmian.

Krytyka jest zarzut braku wymienionych rzeczy Smile
Kwestia, czy chcesz sie sprzeczac o drobiazgi, czy wniesc cos tym tematem.
Post wyzej swiadczy, o drugiej mozliwosci Wink
Edytowane przez Pieka dnia 15.07.2007 23:37:20
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Archi
Chc? wnie?? tym tematem co? do ?ycia supportu, a nie k?óci? si?. Uwa?am Ci? za cz?owieka który wie co dobre i my?l?, ?? pomy?lisz nad ma?ymi zmianami
5644.gif
9014.gif

Pieka
aRchi napisa?/a:
Chc? wnie?? tym tematem co? do ?ycia supportu, a nie k?óci? si?. Uwa?am Ci? za cz?owieka który wie co dobre i my?l?, ?? pomy?lisz nad ma?ymi zmianami

Oj, zmian Ci u nas dostatek, przekonasz sie w swoim czasie Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szymon
Siemka, odnosz? wra?enie, ?e userom nie podoba si? to czy tamto i pisz? takie tematySad
Ale jest te? druga strona - dobrze jest s?ysze? opini? publiczna i tutaj plus - ale czemu zak?ada temat user, a nie admin?

A teraz powa?nieSmile
Jako, ?e jestem doradca (Pieka wie o co chodzi), to powiem, ?e (i tutaj zdziwienie) wszystko* jest OK. Faktem jest, ?e mo?na by doda? te avaraty, czy inne ciekawsze modyfikacje, ale czy FP nie straci?by tego uroku? W ko?cu to najprawdziwszy, oryginalny Fusion. A kto chce sie bawi? to jest do tego inna dzia?ka....

A zmieni?bym userów

* aczkolwiek doda?bym informacj? po polsku na temat nowej wersji PF v7! Lista zmian itd.
Edytowane przez Pieka dnia 16.07.2007 00:01:03

www.zloteskrzydlo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl