Zobacz temat
| Instrukcja techniczna | |
| Snob | Dodany dnia 23.07.2007 21:49:43 | 
|  Przedszkolak  Postów: 14 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.12.2006 21:34 | Witam! Na forum znalaz?em mnóstwo po?ytecznych informacji szczegó?owych. Chcia?by jednak znale?? jedn? natury ogólnej: Czy kto? widzia? co? w rodzaju mapy wszystkich skryptów PHP-Fusion? Przynajmniej podstawowej bazy. Kiedy? (za czasów mojej m?odo?ci) to si? nazywa?o instrukcja techniczna albo EPD ale w tych nowych czasach to ju? nie nad??am. Mozolne przekopywanie sie przez kod (albo forum) ?eby dowiedzie? si?, w którym miejscu mo?na zmieni? to czy tamto jest skuteczne ale niefektywne. czy kiedykolwiek cos takiego (cho?by zarys) powsta?o i je?eli tak to jak to si? nazywa? Pozdrawiam - pe?en uznania dla zaanga?owania wszystkich (te? k?opot z nazw?) FUSIONISTÓW? FUSIONÓW?... wiem! Fanów PHP FUSION! Chyba za stary jestem... ,ale kocham moje dzieci i zwi?rz?ta za? na co dzie? moimi dziedzinami s? transport i obliczenia. | 
|  | |
| W?cibski Go?? | Dodany dnia 31.10.2025 03:12:08 | 
| Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |   | 
| IP: localhost | |
| Grzes | Dodany dnia 23.07.2007 22:13:39 | 
|  Zaawansowany  Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 | To Ci? powinno zainteresowa? http://www.php-fu...icle_id=21 Pe?nej dokumentacji jeszcze nie widzia?em, pewnie kiedy? powstanie. Na ten moment plik maincore.php jest w miar? opisany (króciutkie komentarze) - zacznij od tego pliku Edytowane przez Pieka dnia 23.07.2007 23:21:07 Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie   | 
|  | |
| Snob | Dodany dnia 24.07.2007 20:05:16 | 
|  Przedszkolak  Postów: 14 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.12.2006 21:34 | Dzi?kuj?! ( I witam rodaka  ) Na pocz?tek ciekawe cho? szkoda, ?e nie dokopa?em si? do tego 3 miesi?ce temu  A mo?e widzia? kto opis zmiennych? Chyba za stary jestem... ,ale kocham moje dzieci i zwi?rz?ta za? na co dzie? moimi dziedzinami s? transport i obliczenia. | 
|  | |
| Przejdź do forum: |