Zobacz temat
Druga galeria i problem po update fusiona.
|
|
Luciak |
Dodany dnia 26.07.2007 16:36:06
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 20.01.2005 17:16 |
Witam. Mój problem jest nast?puj?cej tre?ci: Po pojawieniu si? update Fusiona (ostatnio z wersji 6.01.10 na 6.01.11, ale wcze?niej to samo mia?em) instaluje update i wszystko jest bez problemu. Jednak mam zainstalowany dodatek Druga Galeria i po updacie cms'a wszystkie zdj?cia w galerii znikaj? :/ jest normalnie system katalogów - wszystko tak jak nale?y, ale nie ma ?adnych miniaturek oraz zdj?? (tzn s? one na serwerze w odpowiednich katalogach, ale nie wy?wietlaj? si? w galerii). Wcze?niej radzi?em sobie wrzucaj?c zdj?cia na nowo na serwer i tworz?c galeri? od pocz?tku, ale teraz galeria nieco mi si? rozros?a i by?o by to k?opotliwe. Mam nadziej?, ?e kto? b?dzie mi w stanie pomóc. Chodzi mi o to jak unikn?? tego przykrego zdarzenia w przysz?o?ci oraz czy jest jaki? sposób by te miniaturki i zdj?cia pojawi?y si? normalnie w galerii, bez konieczno?ci ponownego ich wgrywania na serwer (tak jak pisa?em wcze?niej - zdj?cia s? na serwerze w odpowiednich katalogach, ale nie wy?wietlaj? si? w galerii). Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 14:13:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Grzes |
Dodany dnia 26.07.2007 19:00:44
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Nadpisa?e? maincore.php? Instaluj?c dodatkowe galerie nale?y w maincore doda? co nieco (je?li pami?? mnie nie zawodzi). Zapisz sobie gdzie? które pliki modyfikujesz bo przy aktualizacjach w ciemno je nadpisujesz i zaczynaj? si? problemy. Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie
![]() |
|
|
Kysiu |
Dodany dnia 26.07.2007 19:29:14
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48 |
Po tej linijce dodaj t? oczywi?cie w maincore tak jak napisa? Grze? :) powinno dzia?a? Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót.
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich. Joseph Conrad |
|
|
Luciak |
Dodany dnia 26.07.2007 23:24:24
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 20.01.2005 17:16 |
Oj jakie proste. A? g?upio, ?e pyta?em ![]() ![]() Oczywi?cie pomog?o - dzi?ki serdeczne ![]() |
|
Przejdź do forum: |