Zobacz temat
Tworzenie Templatki ale troche bardziej skomplikowanej
|
|
IMP |
Dodany dnia 31.07.2007 00:33:23
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 31.01.2007 00:00 |
Witam Chcia?bym przenie?? swoj? stron? www.starcraft.nsp... z joomli na PHP-fusion. W obecnym CMS umiejscowienie paneli z np menu w miejscu gdzie bym sobie tego za?yczy? nie jest problemem, a wszystko dla mnie odbywa?o si? intuicyjnie. Zacz??em si? bawi? w fusiona i od razu napotka?em schody. Jak to zazwyczaj si? robi sci?gn??em przyk?adowego thema i zacz??em usuwa? kod, który mi nie pasuje i otrzyma?em czysty kod ( poni?ej ). Czyta?em równie? tootka sonara, który nic mi nie wyt?umaczy?. Jak wida? na linku powy?ej moim celem jest wy?wietlenie ka?dego z menu jakie utworze w oddzielnym DIViea tak?e osobn? szukajk?, nie wspominam oczywi?cie o contencie, bo to rzecz oczywista :) Prosz? wyt?umaczcie mi na czym to polega i dlaczego tak, a nie inaczej ( mam na my?li joomle, gdzie wystarczy wklepa? link do funkcji, która wy?wietla?a tre?? w podanym miejscu) trzeba otwiera? jakie? tabele i side :O Oto kod jaki otrzyma?em po usuni?ciu wszystkiego zb?dnego. Na czerwono masz poprawki po Twoich poprawkach/Pieka Edytowane przez Pieka dnia 31.07.2007 01:33:19 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 03:28:44
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |