ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zamów za darmo Linuksa ;-)
markes01
Propozycja dla tych, którzy nie maj? sta?ego ??cza do Internetu albo maj? s?abe maszyny (jak ja).
Na stronie http://shipit.ubu... mo?na zamówi? bezp?atnie p?yty CD z dystrybucj? Ubuntu 5.04. Zaleca si? zamówienie od razu 10 kompletów p?yt i rozdanie w?ród znajomych, poniewa? koszty wysy?ki CD-ROM-ów cz?sto wielokrotnie przekraczaj? ich materialn? warto??.
Zalet? dystrybucji jest szybko?? dzia?ania a wad? - Gnome (bo s? tacy, co wol? KDE).

Wystarczy, ?e podasz e-mail i swoje has?o, potem wype?nisz dane i zamówisz ilo?? p?ytek a za kilka tygodni dojdzie do Ciebie darmowa paczka z zamówionymi p?ytkmi. Ja zamówi?em 250 p?ytek
Znam osoby, które ju? dosta?y kilkaset p?yt Smile

UWAGA: Wysy?ka jest ca?kowicie darmowa Smile
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2007 00:03:26

http://www.damtox.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 02:00:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Grzes
Dla osób które s? strasznymi fanami windowsa polecam ?rodowisko graficzne KDE które jest domy?lnie instalowane w Kubuntu.

http://shipit.kub...

P?ytki zarówno w przypadku kubuntu jak i ubuntu dochodz? po oko?o 6tyg.
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2007 00:02:16
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A ja polecam systemy typu FREEBSD OPENBSD jako ?rodowiska serwerowe nie maj? sobie równych ich niew?tpliw? zalet? jest system portów nie spotykany gdzie indziej nowe wersje solarisa-te? go teraz integruj?. Projekty Open Bsd jest w tej chwili mocno nastawiony na nowatorskie rozwi?cania kryptograficzne i nie czarujmy si? rozwój bez kasy jest niemo?liwy-dlatego nie jest tajemnic? poliszynela, ?e s? mocno wspierane przez pentagon chocia? w Stanach u?ywanie tych systemów, czy linuksa jest zabronione.
I ?mia? mi si? chc? jak czytam o hyperkraszerze-który nie wzbudzi? na fusion mods nawet kszty zainteresowania.
Znam paru ludzi z wy?ej wymienionych projektów-personalnie programistów-obecnie czo?ówka aple suna itd-ale to nie mitomani.
Te systemy posiadaj? pe?ne ?rodowiska graficzne-do wyboru-porty-mo?na je instalowa? z no?nika jak i bespo?rednio po ftp z serwerów dystrybucyjnych-i dokompilowywa? co si? rzewnie podoba.
Pisa?em te? kiedy? o dystrybucji EDU linuksa na bazie knopiksa-debiana ma mocne wsparcie i forum.
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2007 00:02:26

wlodekp.europa.pl
Gander
Ja tak?e polecam! Mam (mia?em, ale zainstaluj? jeszcze raz tylko teraz na Virtual PC 2007) ubuntu i kubuntu w wersji 6.06 LiveCD i naprawd? s? fajne! Nie przesi?d? si? na nie, bo mam kijowy internet, do którego sterowniki s? tylko pod Window$ XP, ale jakbym mia? co? lepszego to prawie natychmiast bym si? przesiad?. Obecnie ubuntu wykorzystuj? jako realistyczny serwer uniksowy do testowania skryptów operuj?cych na prawach chmod, itp
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2007 00:02:38

gander.solutions
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
W?a?nie ?ci?gn??em przez ftp z serwera man-szczecin-moment transwer 2M/s dla ch?tnych z okolic P?ocka no problem-bo p?yt w mojej-edukacyjnej firmie dostatek.
Potestuj? @Gander-a przez router i kart? sieciow? nie idzie pod??czy? ja tak robi? i karta z jakim? popularnym czipsetem sterowniki intel 3 com rtl.
Ten transfer przy ??czu 22.7M

wlodekp.europa.pl
Pieka
Wszyscy macie internet, wiec po co zamawiac plytki?
Gander jest tu chyba wyjatkiem ze wzgledu na rodzaj lacza, ale reszta mysle, ze spokojnie moze skorzystac z tej strony: http://www.ubuntu...u/download
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Pieka, nie musi to by? "standardowy download"Pfft. Przecie? jest "Ubuntu.pl 7.05 Frywolny Fulmar":
Ubuntu.pl 7.05 Frywolny Fulmar. Tym razem a? 3 p?ytki LiveCD: Ubuntu, Xubuntu i Kubuntu. Wszystkie to nic innego jak znane ju? od jakiego? czasu ich oficjalne odpowiedniki K/X/Ubuntu 7.05 Feisty Fawn, spolszczone i okodekowane tak jak to tylko mo?liwe (bez k?opotu odtworzysz na nim prawie ka?dy format muzyczny - w tym ten najbardziej interesuj?cy, obejrzysz prawie ka?dy film DVD, pos?uchasz internetowego radia)

Adresy do pobrania tutaj: http://ubuntu.pl/...

Pozdrawiam

Pieka
Jestem juz ladnych kilka lat na Ubuntu, wiec wybacz, ale cos tam wiem Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zezol
Nie podwa?am Twojego zdania, tylko s? te? lesze opcje "tego", co Ty zaproponowa?e? w Swoim poprzednim po?cieWink. Polska i okodekowana wersja nie jest chyba z?a...Wink

Pieka
zezol napisa?/a:
..Polska i okodekowana wersja nie jest chyba z?a...Wink

Oczywiscie, Frywolny Fulmar jest prawie idealny Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl