Zobacz temat
Inny obrazek w ka?dym innym newsie. Da si? szybko i ?atwo?
|
|
Harvi |
Dodany dnia 21.08.2007 09:21:40
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 18 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 21.08.2007 09:18 Złamana licencja |
Witam. Czyta?em podobne topic`i na forum, ale wi?kszo?? z inch t?umaczy?? jak nada? jeden, nowy okre?lony obrazek inne grupie newsów. Na naszym portalu mamy kategorie standardowe i chcieliby?my dodawa? inny obrazek przy ka?dym innym newsie. Na razie roimy newsy bez kategorii, ale bardzo profesjonalnie to nie wygl?da, bo kto? klikaj?c w news w menu widzi same newsy bez kategorii :/ Mam pytaine, czy da si? zrobi? jako? tak, zeby inny obrazek za ka?dym razem by? np w kategorii "News", "Downloads" itd...? Ew mo?e jako? inaczej to rozwi?za?? Pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 12:42:10
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 21.08.2007 12:34:01
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Dzial "B??dy i Korekty"? Tu nie ma zadnego bledu, wiec przenosze. Kategoriom mozesz przypisywac rozne grafiki jak i dodawac dowolne kategorie, wiec nie widze problemu. Mozesz rowniez nie uzywajac kategorii wstawiac dowolna grafike do newsa, ktora bedzie identyfikowala te kategorie. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |