Zobacz temat
Scalanie postów wszystkich userów [EP 4]
|
|
Kysiu |
Dodany dnia 22.08.2007 09:15:48
|
Przedszkolak Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48 |
Witam. Od jakiegoś czasu forum mi szaleje, mianowicie chodzi o łączenie się postów. User a napiszę post, user b odpowie mu na niego poprzez "szybką odpowiedź" i te posty się łączą ze sobą. Kiedyś działało to tak, że jak user a napisał post i chciał pod nim napisać drugi to się scalały, żeby nie był post pod postem tego samego użytkownika, ale dlaczego teraz scalają się posty różnych użytkowników. Wyrozumiałość jest najinteligentniejszą z cnót.
Pozwalam sobie uważać tę cnotę za jedną z najrzadziej spotykanych, jeśli nie najrzadszą ze wszystkich. Joseph Conrad |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 15.11.2024 00:18:00
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Grzes |
Dodany dnia 22.08.2007 09:34:05
|
Zaawansowany Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Modyfikowałeś pliki forum? Na oryginalnych plikach dzieje się tak samo? Sprawdź.
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie
|
|
|
Kysiu |
Dodany dnia 22.08.2007 13:46:26
|
Przedszkolak Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48 |
Co do modyfikowania, to chciałem zrobić coś takiego jak jest na supporcie, że po odpowiedzi powraca do tematu od razu. Niestety nie działało mi to i cofnąłem zmiany, więc to nie powinno być przez to. Dziwne jest to, że nie zawsze scala posty. Raz scali, a raz nie. User napisał post a ja na niego odpowiedziałem i wszystko było ok. Napisałem post w innym temacie user na niego odpowiedział i dołączyło go do mojego. Wyrozumiałość jest najinteligentniejszą z cnót.
Pozwalam sobie uważać tę cnotę za jedną z najrzadziej spotykanych, jeśli nie najrzadszą ze wszystkich. Joseph Conrad |
|
Przejdź do forum: |