ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Adsense w newsie - jak?
Wolverine
Witam, mam taki problem. Chcia?bym doda? do newsa reklam? adsense, lecz nie wyswietla si? ona. Próbowa?em z ", ', \" i nic, nawet dodawa?em przez mysql :/ i to samo. Jest jaki? sposób aby to zrobi? (zale?y mi na prostocie - nie chc? dodawa? kodu adsense w pliku bo to b?d? ró?ne miejsca ró?nych newsów. Czy w panelu przy dodawaniu newsów mo?na to doda? (zapewne b?dzie trzeba modyfikowa? news.php). Aha dodam, ?e mam ju? zmodyfikowany news.php wi?c prosz? o pomoc w formie: podmie? t? linjik? za t? Smile kod news.php (a w?a?ciwie index.php - zmienia?em) zamieszczam w za??czniku.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 07:37:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Funkcja render_news w pliku theme.php uzywanej skorki.
Edytowane przez Pieka dnia 25.08.2007 22:32:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wolverine
:/ W?a?nie ja nie chce doda? na pocz?tku newsa czy na ko?cu np. :/ zale?y mi aby by?o w ?rodku Smile pomiedzy np. linkami w newsie Smile przez co jest wi?ksze prawdopodobie?stwo, ?e kto? kliknie Pfft :] ale je?eli inaczej si? nie da :/ to trudno Smile. Dzi?kuj? za pomoc Smile ten support zawsze pomo?e Smile.

Pieka
Wolverine napisa?/a:
:/ W?a?nie ja nie chce doda? na pocz?tku newsa czy na ko?cu np. :/ zale?y mi aby by?o w ?rodku Smile pomiedzy np. linkami w newsie Smile przez co jest wi?ksze prawdopodobie?stwo, ?e kto? kliknie Pfft :] ale je?eli inaczej si? nie da :/ to trudno Smile. Dzi?kuj? za pomoc Smile ten support zawsze pomo?e Smile.

Jesli chcesz miec w tresci, to po prostu wstaw oryginalna reklame i wylacz lamanie linii Grin
Przyklad: http://pieka.ugu.pl - news na dole.
Edytowane przez Pieka dnia 25.08.2007 22:33:52
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wolverine
No Smile o to mi chodzi?o :-). Dzi?ki :* (szkoda, ?e nie ma tu piw bo by? dosta? z 200 Grin). Dzi?ki wielkie :*

psv
Móg?by kto? poda? mi wzór? lub gotowca?

Bo wiem, ?e chodzi o t? linijk?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
ale co w niej zmieni?? Gdzie wklei? kod reklamy?
Edytowane przez Pieka dnia 09.10.2007 19:09:57

polven26
psv napisa?/a:
Móg?by kto? poda? mi wzór? lub gotowca?

Bo wiem, ?e chodzi o t? linijk?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
ale co w niej zmieni?? Gdzie wklei? kod reklamy?

Chodzi o ca?? funkcj? a nie tylko o jedn? linijk?. Przecie? ju? by?o napisane.
Edytowane przez Pieka dnia 09.10.2007 19:10:24
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

psv
Skoro by?o napisane a ja nadal poruszam ten temat, to znaczy, ?e nie rozumiem tego i prosz? Was o pomoc, o wyt?umaczenie tego jak jakiemu? bambrowi z dwuliczbowym IQ ;/ bo je?li chodzi o PHP to rzeczywi?cie bardzo niewiele wiem ;/ . Ale Wy zamiast pomóc ca?y czas tylko piszecie jakie? g?upie komentarze ;/ Sam wiele razy pomaga?em innym, nawet jesli dane zagadnienie by?o ju? poruszane i stara?em sie t?umaczy? nawet rzeczy oczywiste bo to co dla jednych jest oczywiste dla kogo? innego mo?e by? niezrozumia?e, ale Wy oczywi?cie tego nie mo?ecie poj?? ;/ 3 razy prosi?em Was o pomoc i nikt ani razu mi nie pomóg?. Dzi?ki. Wielkie dzi?ki!!

P.S.
Teks Admina:
"Czy ty wiesz do czego tag < title > sluzy???? jak nie to sie nie odzywaj lepiej..."
Tylko pogratulowa? Frown
Edytowane przez psv dnia 11.10.2007 10:55:01

Milka
psv napisa?/a:
Skoro by?o napisane a ja nadal poruszam ten temat, to znaczy, ?e nie rozumiem tego i prosz? Was o pomoc, o wyt?umaczenie tego jak jakiemu? bambrowi z dwuliczbowym IQ ;/ bo je?li chodzi o PHP to rzeczywi?cie bardzo niewiele wiem ;/ . Ale Wy zamiast pomóc ca?y czas tylko piszecie jakie? g?upie komentarze ;/ Sam wiele razy pomaga?em innym, nawet jesli dane zagadnienie by?o ju? poruszane i stara?em sie t?umaczy? nawet rzeczy oczywiste bo to co dla jednych jest oczywiste dla kogo? innego mo?e by? niezrozumia?e, ale Wy oczywi?cie tego nie mo?ecie poj?? ;/ 3 razy prosi?em Was o pomoc i nikt ani razu mi nie pomóg?. Dzi?ki. Wielkie dzi?ki!!

P.S.
Teks Admina:
"Czy ty wiesz do czego tag < title > sluzy???? jak nie to sie nie odzywaj lepiej..."
Tylko pogratulowa? Frown

Wysili?e? si?...
Post naprawd? d?ugi, jednak?e jest ma?y problem... Jaki on ma zwi?zek z tematem? O ile dobrze zrozumia?am to, co napisa?e? to nie rozumiesz "czego?", ale powiedz nam kolego, czego? Shock Przecie? w temacie jest wszystko jasno i wyra?nie napisane.
Gdzie chcesz mie? t? reklam?? W ka?dym newsie czy tylko w wybranych? Mo?e sprecyzujesz bardziej swoje wypowiedzi, bo my niestety wró?kami nie jeste?my.
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

Pieka
psv napisa?/a:
...P.S.
Teks Admina:
Tylko pogratulowa? Frown

Prosze mi wskazac ten tekst, prosze jakis dowod, w przeciwnym wypadku potraktuje to jako pomowienie.

Odnosnie Twoich problemow, to czego nie rozumiesz w stwierdzeniu, ze masz wstawic standardowo uzyskany kod AdSense wylaczajac przy tym lamanie linii?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
psv
Ju? sobie sam jako? poradzi?em ;/ ale...

Aha dodam, ?e mam ju? zmodyfikowany news.php

- Jak mam edytowa? news.php.

Funkcja render_news w pliku theme.php uzywanej skorki.

- Funkcja, ale co funkcja? zmieni? t? linijk? na inn?? dopisa? co? do niej? czy co?

Nie musicie odpowiada? na te pytania, bo ju? sobie poradzi?em.SAM(!!). Lepiej pomó?cie komu? innemu kto oczekuje od was tej pomocy ;/

Pieka napisa?/a:
psv napisa?/a:
...P.S.
Teks Admina:
Tylko pogratulowa? Frown

Prosze mi wskazac ten tekst, prosze jakis dowod, w przeciwnym wypadku potraktuje to jako pomowienie.

Nie Super admin tylko admin, nie Ty i juz nie pamietam gdzie to by?o. Ale atmosferke macie tu za****st? Frown
Edytowane przez psv dnia 11.10.2007 16:55:24

Pieka
psv napisa?/a:
..Nie Super admin tylko admin, nie Ty i juz nie pamietam gdzie to by?o. Ale atmosferke macie tu za****st? Frown

Niestety, ale glownie dzieki takim osobom jak Ty. To przykre.
Przykre jest rowniez to, ze dostajesz konkretna odpowiedz od SA i nadal pytasz, co masz robic.
To wrecz przerazajace... Przynajmniej dla mnie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
psv
Wina le?y zawsze po obydwu stronach. Jakos niepotrzebnie patrzy?em na te pierwsze posty, na grzebanie w plikach, bo rozwi?zanie by?o banalne. Przepraszam za to, ?e niepotrzebnie dr??y?em temat, ale wystarczy?o zacytowa? rozwi?zanie

[...]po prostu wstaw oryginalna reklame i wylacz lamanie linii Grin

Lub usun?? mój post a zacytowany tekst wys?a? na PW.

Mo?ecie usun?? te wszystkie posty. Ja ze swojej strony jeszcze raz przepraszam i obiecuje poprawe Wink ale Wy te? mogliby?cie sie troszeczk? poprawi?.

Milka
psv napisa?/a:
Jakos niepotrzebnie patrzy?em na te pierwsze posty, na grzebanie w plikach, bo rozwi?zanie by?o banalne.
Wniosek z tego taki, i? trzeba czyta? ca?y temat i wszystkie posty, a nie tylko fragmenty Wink

psv napisa?/a:
Mo?ecie usun?? te wszystkie posty. Ja ze swojej strony jeszcze raz przepraszam i obiecuje poprawe Wink ale Wy te? mogliby?cie sie troszeczk? poprawi?.
Pozwol? sobie zostawi? owe posty dla potomnych - mo?e kto? co? z nich wywnioskuje? Wink

psv napisa?/a:
ale Wy te? mogliby?cie sie troszeczk? poprawi?.
Mo?e i jeste?my czasem do?? surowi, ale wyobra?asz sobie to forum, gdyby ka?dy robi? tu, co chce? Mówi?c szczerze, ja nie.

Mam nadziej?, ?e od tej pory b?dziesz ju? przestrzega? regulamin, a Twoja przyja?? z szukajk? b?dzie ca?y czas kwitn?? Smile
Edytowane przez Milka dnia 12.10.2007 12:12:10
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

psv
Przeczyta?em ca?y temat, tyle ?e mo?e niezbyt uwa?nie.
Tak, powinni?cie by? surowi, albo nawet MUSICIE. Jednak nie przeszkadza to w np. zacytowania rozwiazania.
I korzystam z szukajki Pfft
Wi?cej ju? nie spamujmy ;] THE END ;]

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl