ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
The Kroax 4.72 PL
fun360
Witam wszystkich przet?umaczy?em infusion the_kroax 4.72. Doda?em plik polish.php do locale i w niektórych plikach jeszcze teksty przet?umaczy?em. Nie ma problemu z polskimi znakami. Sprawdza?em u mnie na stronie wszystko ok. Poni?ej mo?na ?ci?gn??.
fun360 dodał/a następującą plik:
kroax473_pl.zip [1.47MB / 599 Pobrane]

Edytowane przez fun360 dnia 27.08.2007 10:55:55

www.blog-lisu.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 22:48:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
czarny_
The Kroax
Zaawansowany system zarz?dzania filmami. U?ytkownicy mog? sami dodawa? filmy (z dysku lub z np. youtube). Wtyczka zawiera tak?e system oceny filmów i komentarze.

http://lang-team....

ten ?
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

fun360
Tak
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:19:47

www.blog-lisu.eu
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Potrzeba matk? wynalazków-sam te? nad tym popracuje wersj? w testach-bo bym si? nigdy nie doczeka? szachista korespondencyjny jedynie przychodzi mi na my?l.

wlodekp.europa.pl
czarny_
wlodekp napisa?/wystuka? :
Potrzeba matk? wynalazków-sam te? nad tym popracuje wersj? w testach-bo bym si? nigdy nie doczeka? szachista korespondencyjny jedynie przychodzi mi na my?l.

Sugerujesz ?e LT nie pracuje, czy ?le rozumiem ?

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie wnikam jak pracuje tylko skoro si? zawiesza temat kilka miesi?cy jako w realizacji to jest obiecywanie gruszek na wierzbie, które wstrzymuj? inicjatywy userów, bo temat wzi?ty w ich r?ce ju? jest przet?umaczony, za chwil? b?dzie w u?yciu i ka?dy doda swoje pi?? groszy i rozgryziony zostanie doszcz?tnie.
Moja sugestia by temat zdj?? z afisza lang-team bo si? zdezaktualizowa? w czasie i mówi?c szczerze chyba ju? nikt na niego nie b?dzie czeka? bo ile mo?na.
?e wspomn? jeszcze obiecywanki cacanki dhtml menu hakersoft-to jest po prostu niepowa?ne traktowanie...
U?ytkownika nie interesuje co robicie tylko efekt ko?cowy a ten jak?e do tej pory jest mizerny-mierny.
Tak to widz? jako normalny u?ytkownik Fusion.

wlodekp.europa.pl
czarny_
Có? dzi?ki za szczer? opini? @wlodekp no i niestety musz? si? z ni? zgodzi?.

Wi?cej tu nie napisz? co i jak bo to nie miejsce na to, wi?c koniec na tym.

Wybacz @fun360 za offtopic w Twoim temacie.

fun360
Dokona?em ma?ych poprawek doda?em polsk? instrukcj?. Zauwa?y?em ?e to nie jest wersja 4.72 tylko 4.73 . Mo?na ju? ?ci?gn?? kompletn? paczke.
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:21:54

www.blog-lisu.eu
k4
fun360 napisa?/a:
dokonalem ma?ych poprawek doda?em polsk? instrukcj?. Zauwa?y?em ?e to nie jest wersja 4.72 tylko 4.73 . Mo?na ju? ?ci?gn?? kompletn? paczke.

poprzednia nie by?a kompletna ???

zezol
k4 napisa?/a:
poprzednia nie by?a kompletna ???

fun360 napisa?/a:
dokonalem ma?ych poprawek doda?em polsk? instrukcj?.

fun360
By?a instrukcja ale tylko podstawowa doda?em rozwini?t?
Edytowane przez fun360 dnia 28.08.2007 18:22:32

www.blog-lisu.eu
janisz
Witam, mam pytanie czy kto? wie gdzie i jak mo?na zmieni? system ocen w Kroax ? Standardowe gwiazdki s? strasznie wielkie, chcia?bym aby by?y mniejsze. Z tego co zauwa?y?em to plik w katalogu css jest odpowiedzialny za oceny ale nie wiem co i jak zmieni?. Poni?ej zrzut ekranowy gdzie wida? du?e gwiazdki, chcia?bym albo je zmieniszy? albo zast?pi? inn? grafik?. B?de wdzi?czny za podpowiedzi.
janisz dodał/a następującą grafikę:
1_1_2_3_4_5_6.jpg

bartek124
No to pobaw si? tymi stylami Smile. Gwiazdki mniejsze znajdziesz w Google: http://images.goo...raz%C3%B3w

Poprawilem link/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 19.03.2008 18:53:20
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
radomoaza
Te gwiazdki o które prosi?e? znalaz?em na google: starrating.gif. Umieszczam w za??czniku. Aby chodzi?o wystarczy w folderze /the_kroax --> /img podmieni? ten plik i uzyskujemy du?o ?adniejszy wygl?d ocen.
U mnie wszystko gra tylko przy niektórych funkcjach nadal pokazuj? mi si? krzaki. Np. podczas szukania oraz oceniania :/ Np. "Dziêkujemy za Twój g³os!"
http://portal.rad.../kroax.php
radomoaza dodał/a następującą grafikę:
starrating.gif

Edytowane przez radomoaza dnia 26.05.2008 19:06:59

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl