Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam
od pewnego czasu u?ywam php fusion v6.01.11.
To jest moja pierwsza przygoda z czym? takim.
Mam dwie ma?e sprawy:
szukam dwóch modow
jeden to galeria zdj??, w której zarejestrowani u?ytkownicy dodaj? sami zdj?cia, ale nie tak ze l?duj? je na serv tylko wstawiaj? adres url np. z TinyPic i zdj?cie si? wy?wietla w miniaturce a po kliknieciu otwiera si? powi?kszone(+inne dodatki, ocena, komentarze, itd....)
a druga to galeria filmów tzn. cos jak na maxiorze tez oparte na adresie url(wszystko tak jak powy?ej)
z góry przepraszam jak ju? gdzie? kto? dal taki temat b?d? podobny i dzi?kuje za ka?da nawet najmniejsza pomoc
Edytowane przez Mezmerize dnia 29.08.2007 23:35:15
Witam. Od?wierzam temat bo i mnie co? takiego interesuje. Alternatyw? by?oby umieszczenie filmików (odtwarzanie w oknie artyku?ów(na przyk?ad) ) b?d? animacji (flash/gif). Da si? co? takiego zrobi? ?
Edytowane przez Milka dnia 10.10.2007 23:23:26