ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
New Navigation Panel zaintegrowane z PHP-Fusion
Zygmunt_1974
Czy istnieje mozliwo?? usuni?cia standardowego menu strony i wstawienie na jego miejsce modyfikacji (New Navigation panel by Wooya) je?li tak prosz? o wyt?umaczenie jak to wykona?.

Chc? je zaintegrowa? poniwa? jest mi nie wygodne wchodzi? za ka?dym razem do Wtyczki i tam zmienia? linki.
Wiem, i? jest to sporo roboty, grzebania w bazie mysql, lecz mam nadziej? ?e kto? znajdzie troch? czasu i mi to wyt?umaczy.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 12:35:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Wgraj new_navigation_panel, zaznacz, ?e chcesz zaimportowa? linki ze standardowego menu i zast?p navigation_panel na new_navigation_panel.

Zygmunt_1974
Hymm, a mo?esz ja?niej, mam ju? zainstalowany New Nawigation panel i zaimportowane pliki, i co dalej? Prosz? o ja?niejsze wyt?umaczenie, bo twoje wydaje mi si? zbyt ogólne je?li chodzi o cytat:i zast?p navigation_panel na new_navigation_panel.

Piotrek
Zmieni? w zarz?dzaniu panelami.

Zygmunt_1974
Nie zrozumia?e? mnie, lub ?le to opisa?em, chodzi mi o podmian? w Panelu Administracyjnym -> Zarz?dzanie Stron? i tutaj jest Menu Stronyy, chc? by by?o zamiast tego, to w?a?nie te New Navigation Panel, jego opcje itd. zamiast w dziale Wtyczki to w Menu Strony.

Pieka
Zygmunt_1974 napisa?/a:
Nie zrozumia?e? mnie, lub ?le to opisa?em, chodzi mi o podmian? w Panelu Administracyjnym -> Zarz?dzanie Stron? i tutaj jest Menu Stronyy, chc? by by?o zamiast tego, to w?a?nie te New Navigation Panel, jego opcje itd. zamiast w dziale Wtyczki to w Menu Strony.

Wejdz do phpMyAdmin, wybierz baze, ktorej dotycza zmiany.
Tabela _admin, tryb przegladania zawartosci, a nie struktury, poszukaj Menu Strony.
Edytuj pole Menu Strony i w polu admin_rights zmien z:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na:

W polu admin_link znajdz i zamien:

na

Kliknij Wykonaj.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Zygmunt_1974