Zobacz temat
|
Przeniesienie tabeli fusion_users
|
|
| zmora150 |
Dodany dnia 10.10.2007 07:07:15
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 17 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 28.09.2007 22:31 |
Witam mam problem z przeniesieniem w backupie tej tabeli, a dok?adnie to chodzi o to ?e jak przenosz? z starszej wersji na nowsza (instalowana od nowa nie upragate) to mi znikaj? ustawienia w administratorach, a dok?adnie jak sprawdza?em to znikaj? we starych administratorach bo jak dodam np. Nowego super admina to wszystko powraca do stanu u?ytkowalno?ci, ale tylko przy tej osobie poprzedni administratorzy nie dzia?aj? chyba ze dodam ich na nowo, tylko jest jeden minus, Ja jestem super adminem i siebie nie mog? doda? na nowo (w tedy nie wida? czy jestem adminem czy nie ) i czasem nie mog? wej?? przez link do katalogów co administratorzy zwykli mog? wej??. Wiec moje pytanie to, co zmieni? w tej tabeli by sz?o doda? j? do nowo zainstalowane wersji php-fusion, z góry dzi?ki za pomoc.Pomo?e kto? ??? Pomo?e kto?? PW od moderatora:
Edytowane przez zmora150 dnia 13.10.2007 00:25:58 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 30.10.2025 09:07:19
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

) i czasem nie mog? wej?? przez link do katalogów co administratorzy zwykli mog? wej??. Wiec moje pytanie to, co zmieni? w tej tabeli by sz?o doda? j? do nowo zainstalowane wersji php-fusion, z góry dzi?ki za pomoc.