ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Pod?wietlane nazwy w menu
pawelx1988
Chcia?bym dowiedzie? si? w jaki sposób, zrobi? tak, aby w moim menu na stronie
www.djraven.pl - menu nawigacyjne po lewej stronie.
Po "najechaniu" kursora na odpowiedni dzia? w menu, chcia?bym, aby pod?wietli? si? na ??dany kolor, np. kolor ?ó?ty lub kolor czerwony.

www.djraven.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 22:01:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Je?li chcia?by? to poszukaj na forum dok?adnie to opisa?em co nale?y zrobi? w style.css i jak wy?wietla? ka?dy kolor i styl czcionki.
Przyk?ad dzia?ania strona w podpisie wygryzanko jak równie? w tej chwili bo testuje swoje rzeczy mój domowy serwer:
wlodekp.europa.pl

wlodekp.europa.pl
pawelx1988
Czyta?em, wszystkie Twoje posty (znaczy 5 stron, bo tylko tyle jest), jakie ostatnimi czasy napisa?e?. Szuka?em w "szukajce", no i jest jeden temat, ale tam nie ma jednoznacznej odpowiedzi, na problem

www.djraven.pl
marka
Znajd? w pliku styles.css twojej skórki:

a:hover a w nim color:#FFFFFF;

No i zamiast tego koloru co tam jest daj jaki? swój.

Wszyskie moje posty ponad 2000, szybki jeste?, odpowied? jest konkretna z podanymi kodami, jesze na szcz??cie skleroza mn? nie zaw?adn??a.
Wszysko w kwestii wi?cej nie b?dzie.

wlodekp.europa.pl
pawelx1988
No niestety nie wy?wietla mi si?. Wstawi?em kolor odpowiedzialny za czerwony -> "#FF0000" no i nic niestety nie pomog?o

www.djraven.pl
Dla potomnych i w zasadzie to ju? wyczerpuje limit mojej pomocy na d?u?szy czas:
przyklejony;
http://php-fusion...post_72893

wlodekp.europa.pl
pawelx1988
Dzi?kuj? ju? doszed?em do tego, tylko teraz prosz? mi napisa?, jak zrobi?, aby tylko lewe menu pod?wietla?o si?, a prawe pozosta?o bez zmian

www.djraven.pl
A niby sk?d mam wiedzie? co masz po prawo co po lewo.
Zaczyna obowi?zywa? regu?a z mojego podpisu.
Ja ko?cze , mo?e inni Ci pomog? mnie ostatnio to przesta?o bawi?.

wlodekp.europa.pl
pawelx1988
Poda?em na samym pocz?tku adres strony, wi?c podaj? j? www.djraven.pl

www.djraven.pl
Nie ma czego? takiego jak panele prawe lewe to s? po prostu panele i linki czy tre?? jest formatowana stylami generalnie do wszystkich paneli tymi samymi, ale s? panele, które posiadaj? w?asne pliki tre?? i wy?wietlanie mo?na modyfikowa? w ich tre?ci u?ycie klasy stylu w tre?ci to spowoduje przyk?adowo jest to navigation panel i to w nim trzeba tego dokona? przez dopisanie innej klasy linków nie a a tej wlodek zast?pi? .
U?ywasz extreme Twoja wola tylko, ?e ja go nie u?ywam imusia?bym sprawdza? po kolei nie znam si? na extreme mam blade poj?cie, a wiele paneli jest innych ni? w fusion.
Zmie? kategori? przedszkole na o innych cmsach wtedy znawcy tej wersji si? wypowiedz? ja mog? tylko tyle teoretycznie, bo nie u?ywam.
Je?li nikt inny nie pomo?e to musisz ju? niestety sam, jest jeszcze forum Extreme mo?esz spróbowa? tam?
I @Grze? z Extreme mo?e on-administrator.
Ja si? poddaje nie ta wersja.

wlodekp.europa.pl
marka
Zaczyna obowi?zywa? regu?a z mojego podpisu.

O co ci z tym dok?adnie chodzi?

A wracaj?c do tematu to je?li chcesz mie? inne kolory dla linków w panelu nawigacji to musisz dorobi? odpowidnie klasy w styles.css a potem je ustawi? w nawigacji przy linkach

Kolega zrozumia? i poda? adres problematycznej strony to do Wszyskich bo Tobie ze wzgl?du na jej brak nie odpowiadam, tak to si? przek?ada na nasze.
I je?li ju? to zawsze za darmo!
Edytowane przez wlodekp dnia 19.10.2007 17:43:10

wlodekp.europa.pl
SUPER_SMOKI138
A ja mam takie pytanie, wiecie mo?e w jaki sposób, zrobi? tak, aby w moim menu na stronie www.thesettlers.c... po klikni?ciu w dany link do artyku?u on si? ca?y czas ?wieci?? Chodzi mi oto, aby czytelnik mia? ?adnie pod?wietlone w którym dziale aktualnie si? znajduje, pomog?o by mu to w nawigacji.

Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam! Smile

http://www.thesettlers.com.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl