Zobacz temat
Mam pare propozycji wtyczek odno?nie radia (konsole, staty itp.)
|
|
luki_35 |
Dodany dnia 25.10.2007 12:57:12
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 105 Data rejestracji: 02.09.2007 11:38 |
Je?eli pisze nie w tym dziale co trzeba prosze o przeniesienie tematu... No wi?c...chcia?bym aby kto? zrobi? pare wtyczek do php-fusion które by sie zda?y na strone o radiu, potrzebuje: -statystyk (ilo?? s?uchaczy,rekord s?uchaczy, co treaz grane w radiu, oraz dj) -system pozdrowie? (?eby mo?na by?o wysy?a? pozdrowienia a one na stronie by?y pokazywane jak tutaj: http://www.radiot...drowienia# z wysy?aniem pozdrowie? i wy?wietlaniem takim jak newsy na tej stronie. (konsola) -piosenka na ?yczenie (takie co? jak z pozdrowieniami, tylko ?eby by?o mo?na wpisa? tyu? i autora piosenki i ?eby to by?o wys??ne do prezentera.(konsola) -ramówka (nie jest takie pilne) -konsola konkursowa (czyli prezenter zadaje pytanie, a s?uchacze w konsoli odpowiadaj? ![]() Wiem ?e mam wymagania du?e ale co poradzi? xD b?dzie super jak spe?nicie chodzia? pare moich propozycji. ![]() PW od moderatora:
Edytowane przez luki_35 dnia 25.10.2007 20:40:34 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 20:44:49
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
adi |
Dodany dnia 26.10.2007 03:48:44
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 377 Pomógł: 42 ![]() Data rejestracji: 18.03.2005 10:39 |
Witam nie chce si? m?drzy? ale to wszystko co wypisa?e? ju? jest kwestia ch?ci poszukania a z 2 strony to zwyk?e skrypty radiowe to w czym problem php fuzion to cudowna sprawa ma mas? mo?liwo?ci polecam tylko taki ?adny napis tu na tej witrynie o pi?knej nazwie SZUKAJ no i troszk? inwencji pozdro dla wszystkich |
|
Przejdź do forum: |