Zobacz temat
|
Justowanie tekstu + kilka innych spraw
|
|
| Morgen |
Dodany dnia 03.12.2007 17:07:36
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 24 Data rejestracji: 03.12.2007 16:58 |
Witam Serdecznie. Od niedawna "bawi? si?" z PHP-Fusion. Chc? dostosowa? skórk? "Milestone" i w miar? dobrze mi to idzie. Niestety, ale mam kilka problemów, z którymi nie mog? sobie poradzi?. A mianowicie: 1. Wyjustowany tekst jest tylko wtedy, gdy newsy maj? si? pokazywa? w dwóch kolumnach. Je?li pokazuj? si? w jednej (tak jak chc?) to tekst jest "do lewej". Text-align nie pomaga. Ten sam problem wyst?puje w przypadku artyku?ów. Co z tym zrobi?? 2. Chcia?bym gdzieniegdzie powi?kszy? czcionk? (np. w newsach, artyku?ach i opisach plików). W pliku style.css s? ró?ne style, ale niestety nie wiem co za co odpowiada. Artyku? na Waszej stronie równie? wiele nie mówi. 3. Nazwa panelu "U?ytkowników Online" mi nie odpowiada. Chcia?bym j? zmieni? na "Statystyki". Wiem, ?e mo?na to zrobi? w PA > Panele, ale tam jest tylko sam wybór i nie mo?na nic edytowa?. 4. Jaka linijka odpowiada za obrazek drukarki (pod newsem)? Chcia?bym j? usun??. B?d? wdzi?czny za odpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane przez Morgen dnia 03.12.2007 17:07:52 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 28.10.2025 21:43:30
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| polven26 |
Dodany dnia 03.12.2007 20:11:09
|
|
Bywalec ![]() Postów: 401 Pomógł: 1 Data rejestracji: 03.04.2007 16:26 |
1. Nie wiem czemu si? tak robi 2. Zobacz w pliku theme.php w funkcjach render_news i render_article jakie klasy odpowiadaj? za wy?wietlenie artów i newsów 3. W pliku panelu na serwerze 4. W wy?ej wymienionej funkcji render_news Rails > Frameworki > PHP-Fusion
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |