Zobacz temat
Brak tytu?u strony - metatag <title>
|
|
marianxx |
Dodany dnia 11.12.2007 11:08:11
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 22 Data rejestracji: 06.10.2006 14:43 |
Szuka?em d?ugo, ale nie znalaz?em rozwi?zania Na http://www.mypage... pokazuje mi, ?e nie mo?e znale?? tagu <title>. Strona to www.szkolarodzeni... Subheader wygl?da tak Jak wida? próbowa?em ró?nie, ale ci?gle to samo. Gdy zrobi? podgl?d ?ród?a, to wida? ten tag. Czy kto? mi to wyja?ni? Gdzie tkwi b??d? Edytowane przez marianxx dnia 11.12.2007 11:08:41 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 02:00:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 11.12.2007 12:03:31
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Tak wyglada zrodlo Twojej strony pod wzgledem tagu title: <title>Szko?a rodzenia - SZKO?A RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ"</title> <!-- <title>"SZKO?A RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ""</title> <title>Szko?a rodzenia "Przy Inflanckiej"</title> --> Machnij tam jeszcze z piec razy title... Tak patrze na ten analizator i wychodzi, ze zadna strona oparta o PHP-Fusion nie ma okreslonego znacznika title ![]() Obawiam sie, ze jedynym sposobem uzyskania pozadanego efektu jest zastosowanie rozwiazania m_i_n'a polegajacego na zmianie news.php na index.php opisanego w temacie index.php zamiast news.php. Sprawdzilem i wszystko jest OK. Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2007 12:58:35 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
marianxx |
Dodany dnia 11.12.2007 12:42:30
|
Pieka napisa?/a: Tak wyglada zrodlo Twojej strony pod wzgledem tagu title: <title>Szko?a rodzenia - SZKO?A RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ"</title> <!-- <title>"SZKO?A RODZENIA "PRZY INFLANCKIEJ""</title> <title>Szko?a rodzenia "Przy Inflanckiej"</title> --> Machnij tam jeszcze z piec razy title... OK. Tak w?a?nie wygl?da. Ale przecie? te kolejne tagi s? w komentarzu.... Ale wywali?em wszystko, zostawi?em tylko to . Dalej to samo... czyli brak ... To musi by? co? innego. Tylko co? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.12.2007 12:44:48
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
marianxx napisa?/a: ..To musi by? co? innego. Tylko co? Musisz zamowic seans u wrozki.. Napisalem wszystko wyzej i nie mam zamiaru sie powtarzac. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
marianxx |
Dodany dnia 11.12.2007 13:02:06
|
Pieka napisa?/a: marianxx napisa?/a: ..To musi by? co? innego. Tylko co? Musisz zamowic seans u wrozki.. Napisalem wszystko wyzej i nie mam zamiaru sie powtarzac. A ja si? powtórz? - przecie? napisa?em, ?e wywali?em wszystko, zostawiaj?c pojedynczy tag zdefiniowany wprost (niestety do?o?enie 5 tagów nie pomog?o, a wró?ka ma wolne dopiero za pó? roku ;-)). A zatem jeszcze raz subheader I co teraz? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.12.2007 13:20:44
|
Chyba zaczne siedziec cicho i tylko sie przygladac, bo jak widze taka bezmyslnosc, to az mnie nosi... Napisalem, ze masz zastosowac modyfikacje m_i_n'a lub zapomniec o title w tym analizatorze. Wiecej nic nie pisze, wyczerpalem swoje mozliwosci pedagogiczne dla Twojej osoby... Edytowane przez Pieka dnia 11.12.2007 13:22:37 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
marianxx |
Dodany dnia 11.12.2007 13:35:01
|
Pieka napisa?/a: Chyba zaczne siedziec cicho i tylko sie przygladac, bo jak widze taka bezmyslnosc, to az mnie nosi... Napisalem, ze masz zastosowac modyfikacje m_i_n'a lub zapomniec o title w tym analizatorze. Wiecej nic nie pisze, wyczerpalem swoje mozliwosci pedagogiczne dla Twojej osoby... Aaaa... przepraszam.... zmodyfikowa?e? swojego posta w mi?dzyczasie. W pierwszej wersji Twojego posta tego nie by?o (a ja szybko odpowiada?em), st?d moje dalsze posty. Nie s?dz?, ?eby to by?a bezmy?lno??. Z mojego punktu widzenia to brak wprawy w pisaniu postów na forum (bo oczywi?cie lepiej jest pisa? kolejne posty, ni? edytowa? - wtedy tego problemu nie by?oby - ale takie post?powanie razi administratorów). Wol? sobie poszuka? na forum, ni? zadawa? mnóstwo pyta?. W ka?dym razie ogromne dzi?ki. I wielkiej cierpliwo?ci w trudnej sztuce pedagogiki ;-) Pozdrawiam, (jak dla mnie EOT) Edytowane przez marianxx dnia 11.12.2007 13:42:44 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 11.12.2007 14:03:28
|
marianxx napisa?/a: ..Aaaa... przepraszam.... zmodyfikowa?e? swojego posta w mi?dzyczasie. W pierwszej wersji Twojego posta tego nie by?o (a ja szybko odpowiada?em), st?d moje dalsze posty. Nie s?dz?, ?eby to by?a bezmy?lno??. Z mojego punktu widzenia to brak wprawy w pisaniu postów na forum (bo oczywi?cie lepiej jest pisa? kolejne posty, ni? edytowa? - wtedy tego problemu nie by?oby - ale takie post?powanie razi administratorów)... Gwoli wyjasnienia.. W momencie napisania posta z informacja, ze wyzej jest wszystko opisane i nie bede sie powtarzal, wszystko bylo na miejscu, wiec nie pisz, ze nie widziales. Czesto edytuje swoje posty chocby dlatego, ze poprawiam literowki etc. Administratorow nie razi pisanie nowych postow, tylko pisanie posta pod postem, co od dawna i tak nie ma znaczenia ze wzgledu na zlepianie Waszych postow pisanych kolejno. Reasumujac, zamiast odpisywac jak blyskawica skup sie na tresci i zagadnieniu, bedzie to z pozytkiem dla wszystkich. Masz racje, to byl EOT, wiec jesli jestes tego swiadom, to nie popelniaj tego bledu na przyszlosc ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |