ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Data w "Pozosta?e newsy"
GTW
Witam
Znalaz?em takie co? w sieci:
i9.tinypic.com/7y3388w.jpg

Chodzi mi o dat? przy tych pozosta?ych newsach.
Czy móg?by kto? poda? mi link do tematu wyja?niaj?cego jak to uczyni?, b?d? napisa? w tym temacie jak to zrobi? ??
I jeszcze je?li kto? wie to prosi?bym o napisanie jak doda? >>Archiwum<< - to pod pozosta?ymi newsami ??
Z góry dzi?ki
Pozdrawiam
Wojtek
Edytowane przez Milka dnia 19.12.2007 16:39:21
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 02:00:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie rozumiem, co chcesz? Tabelke widoczna na screenie, czy taki format daty?
Jesli format daty, to jest to standardowy skrocony format stosowany np. w shoutboxie.
Dla newsow bedzie to:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 19.12.2007 12:40:28
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Ja mam teraz tak:
i12.tinypic.com/6ywz0jn.jpg

Tak chodzi mi o tabelk? Smile A przy okazji i taki format daty i czasu Smile
Chodzi mi oto ?eby wstawi? dat? i czas newsa Smile
Nie wiem gdzie to zmieni? Sad
Edytowane przez Milka dnia 19.12.2007 17:09:40
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.

Pieka
Nie wiem, ktorego skryptu uzywasz, ale zakladam, ze wersji poprawionej przez Grzesia.
Znajdz linie:

I zamien na:

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Jeszcze tak dla pewno?ci zapytam: w którym .php to zamieni?? Smile
Pozdrawiam

MeTeo
W tym który odpowiada za wy?wietlanie, a je?eli jest to infusion to zapewne z ko?cówk? *_panel.php.

Na przysz?o?? - co? Ci? interesuje? Zobacz inne podstrony/pliki czy maj? takowe rozwi?zanie. Je?eli maj? logicznie przeszukaj kod... zobacz np.: co znajduje sie przed t? rzecz?, rzecz t? znajd? w kodzie a kawa?em dalej b?dzie twój kod... Nawet próbuj metod? prób i b??dów... Ale je?li ty sie pytasz w jakim pliku nawet nie próbuj?c cokolwiek robi?... Moje ego by sobie na to nie pozwoli?o by i?? tak na ?atwizn?... (sorry za OT)

Pozdrawiam a na przysz?o?? popracuj troch? sam, bo kod tego jest na wyci?gni?cie r?ki w wi?kszo?ci podstron w fusionie...

GTW
MeTeo napisa?/a:Ale je?li ty sie pytasz w jakim pliku nawet nie próbuj?c cokolwiek robi?... Moje ego by sobie na to nie pozwoli?o by i?? tak na ?atwizn?... (sorry za OT)

Pozdrawiam a na przysz?o?? popracuj troch? sam, bo kod tego jest na wyci?gni?cie r?ki w wi?kszo?ci podstron w fusionie...

Pytaj?c szukam ca?y czas. Musisz zrozumie? ?ó?todzioba. Rozumiem wasze rozgoryczenie, ?e si? denerwujecie jak kto? pyta jak daun o ka?d? rzecz, ale ja od pó? roku mam do czynienie z "zabaw? z PHP" i dopiero teraz zacz???m sam na w?asn? r?ke (z Wasz? ?wietn? pomoc?) co? zmienia? Smile A moje ego mówi, ?e jak co? nie wiesz to pytaj. Pad?o by moje ego jakbym nie zapyta? i co? zj....a? na w?asn? r?ke Smile
Przyznam - za ma?o czytam forum i szukam rozwi?za?, ale wychodz? te? z za?o?enia, ?e po to jest taki dzia?, ?eby w?a?nie tu zapyta? je?li si? czego? nie wie Smile

Bez napinki Smile
Pozdrawiam
Wojciech - Totalny ?ó?todziób w sprawach PHP

MeTeo
Mówisz mi, ?e szukasz skoro Pieka daje Ci gotowca, pisz?c co masz podmieni? a ty si? pytasz
gdzie?

Notatnik w d?o?, kopiujesz 1 wpis Pieki, ctrl + F, wklejasz i dajesz "znajd?". Znajdujesz to podmieniasz drugim kodem. Ot logika nie znajomo?ci...

P.S Sam jestem ?ó?todziobem ale staram si? czego? nauczy? i wykorzystywa? moj? obecn? wiedz?...

GTW
Szukam i nie mog? znale??. Pora?ka. W infusion na 98% tego nie ma Sad

Pieka
GTW napisa?/a:
Szukam i nie mog? znale??. Pora?ka. W infusion na 98% tego nie ma Sad

Pewnie, ze nie. U Ciebie jest to w pliku stalowcy.php Wink
Tak to jest jak ktos inny robi za Was strony..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
GTW
Ogromne dzi?ki za pomoc Pieka Smile
Szkoda, ?e na forum nie ma opcji "pomóg?" bo napewno Ci si? nale?y Smile
Co do robienia przez kogo? za nas strony to masz w 100% racje. Przerabia? to cz?owiek, który ma do czynienia z HTMLem.

Jeszcze raz wielkie dzi?ki Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl