ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Modyfikacja ca?ego PHP-Fusion
Proces44
Witam

jestem tu nowy wi?c nie bijcie mnie za mocno Grin

Mam pewien problem. Stawiam serwis na jakim? cms. Kolega poleci? mi abym postawi? ten sajt na phpfusion. wszystko widz? fajne ale no w?a?nie.

Potrzebuj? by mój serwis mia? nast. zabezpieczenia:

-wy??czony PPM,
-wy??czone zaznaczanie tekstu(?eby nie by?o ctrl+c)
-zabezpieczenie przed kopiowaniem
-zabezpieczenie przed programami typu teleport pro i inne offline explorery,
-ukrycie kodu ?ród?owego.

Potrzebuj? takich w?a?nie modyfikacji.

koncepcja jest taka : b?dzie to najwi?ksza strona z tracklistami z ca?ego ?wiata ( mam ich ponad 5000 na dysku np. wszystkie sety A state of Trance Armina van buurena -203 sety a to tylko jeden z wielu, którzy b?d? na tej stronie). Dlatego chc? zrobi? stron?, z której mi nic nie b?d? kopiowa?, przegrywa? ?ci?ga?. Ma to by? baza tracklist i tyle. zarys ju? mniej wi?cej mam teraz tylko wykonanie ale tym si? zajm? potem. najpierw postawi? stronke na krasnalu w domu a potem przenios? j? na serwer. napewno b?d? potrzebowa? serwera z mysql i to jest najgorszy problem bo chodzi o free hosting ale inny ni? ten g?upi lycos - banner na pó? strony nie i nie zawsze da si? go wywali?.

a mo?e Wy macie jaki? hosting za free z mysql i ?eby by?o z 50 mb na serwerku miejsca ?
i jaki cms polecacie - taki ?eby da?o si? go zabezpieczy? tak jak chc? ?
Ciekaw jestem co mi zaproponujecie.

Je?li mo?ecie to podajcie bezpo?rednie linki do tych zabezpiecze? i do jakiego? manuala, który powie mi jak je mam wrzuci? na CMS-a nie rozwalaj?c go doszcz?tnie.

Wielkie dzi?ki z góry dla wszystkich, którzy cho? przeczytali moje plany Grin.
Pozdrawiam Proces44

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:31:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dytryk_z_Bern
Z tego co widz? wi?koszo?? Twoich oczekiwa? wi??e si? z niemo?liwo?ci? podejrzenia kodu strony... cms jest w php wi?c nie masz co si? martwi? i tak przegl?darka widzi tylko wynik pokazny przez serwer (mozesz moe? ?le skonfigurowny serw i wtedy mo?e byc gorzej, ale to rzadko??). Zabezpieczenie przed kopiowaniem - mozesz sobie wstawi? JavaScript - ale je?li kto? inteligentny to i tak ominie...
Darmowy serwer - my?lisz o powa?nej stronie? Nie polecam... jest du?o taniego i dobrego hostingu - patrz www.netlook.pl Wink
Pozdrawiam.
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Proces44
no tak
znalaz?em ju? gotowe java scripty tylko nie wiem gdzie mam je umie?ci? w cmsie - w którym miejscu bo nie znam si? na php..

blokada ppm
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

no select text
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i nie wiem poprostu gdzie je zaaplikowa? i jak zabezpieczy? stron? przed shitami typu teleport pro.
chce zobaczy? jakie b?dzie zainteresowanie stron?. jak s?abe to po co inwestowa? kase w hosting jak mozna na za free ja trzyma? w necie.

Alarmus
Poczytaj tutaj mo?e da Ci to co? do przemy?lenia.
To co poda?e? wy?ej dodajesz oczywi?cie w pliku theme.php

http://gadu.ok.9x.pl
Proces44
dzi?ki wielkie.

ramzespp
Blokowanie cho?by prawego przycisku myszy jest nie na miejscu. Zostaw to w spokoju, bo zablokowany przycisk prawy jest wkurzaj?cy. BARDZO.

Riklaunim
nie da si? zablokowa? kopiowania strony wynikowej Smile

http://www.cms.rk.edu.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl