Zobacz temat
Modyfikacja ca?ego PHP-Fusion
|
|
Proces44 |
Dodany dnia 03.07.2005 12:57:36
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 03.07.2005 12:32 |
Witam jestem tu nowy wi?c nie bijcie mnie za mocno ![]() Mam pewien problem. Stawiam serwis na jakim? cms. Kolega poleci? mi abym postawi? ten sajt na phpfusion. wszystko widz? fajne ale no w?a?nie. Potrzebuj? by mój serwis mia? nast. zabezpieczenia: -wy??czony PPM, -wy??czone zaznaczanie tekstu(?eby nie by?o ctrl+c) -zabezpieczenie przed kopiowaniem -zabezpieczenie przed programami typu teleport pro i inne offline explorery, -ukrycie kodu ?ród?owego. Potrzebuj? takich w?a?nie modyfikacji. koncepcja jest taka : b?dzie to najwi?ksza strona z tracklistami z ca?ego ?wiata ( mam ich ponad 5000 na dysku np. wszystkie sety A state of Trance Armina van buurena -203 sety a to tylko jeden z wielu, którzy b?d? na tej stronie). Dlatego chc? zrobi? stron?, z której mi nic nie b?d? kopiowa?, przegrywa? ?ci?ga?. Ma to by? baza tracklist i tyle. zarys ju? mniej wi?cej mam teraz tylko wykonanie ale tym si? zajm? potem. najpierw postawi? stronke na krasnalu w domu a potem przenios? j? na serwer. napewno b?d? potrzebowa? serwera z mysql i to jest najgorszy problem bo chodzi o free hosting ale inny ni? ten g?upi lycos - banner na pó? strony nie i nie zawsze da si? go wywali?. a mo?e Wy macie jaki? hosting za free z mysql i ?eby by?o z 50 mb na serwerku miejsca ? i jaki cms polecacie - taki ?eby da?o si? go zabezpieczy? tak jak chc? ? Ciekaw jestem co mi zaproponujecie. Je?li mo?ecie to podajcie bezpo?rednie linki do tych zabezpiecze? i do jakiego? manuala, który powie mi jak je mam wrzuci? na CMS-a nie rozwalaj?c go doszcz?tnie. Wielkie dzi?ki z góry dla wszystkich, którzy cho? przeczytali moje plany ![]() Pozdrawiam Proces44 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 20:31:07
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Dytryk_z_Bern |
Dodany dnia 03.07.2005 13:52:35
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 479 Data rejestracji: 22.09.2004 22:07 |
Z tego co widz? wi?koszo?? Twoich oczekiwa? wi??e si? z niemo?liwo?ci? podejrzenia kodu strony... cms jest w php wi?c nie masz co si? martwi? i tak przegl?darka widzi tylko wynik pokazny przez serwer (mozesz moe? ?le skonfigurowny serw i wtedy mo?e byc gorzej, ale to rzadko??). Zabezpieczenie przed kopiowaniem - mozesz sobie wstawi? JavaScript - ale je?li kto? inteligentny to i tak ominie... Darmowy serwer - my?lisz o powa?nej stronie? Nie polecam... jest du?o taniego i dobrego hostingu - patrz www.netlook.pl ![]() Pozdrawiam. Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
|
|
|
Proces44 |
Dodany dnia 03.07.2005 14:49:32
|
no tak znalaz?em ju? gotowe java scripty tylko nie wiem gdzie mam je umie?ci? w cmsie - w którym miejscu bo nie znam si? na php.. blokada ppm no select text i nie wiem poprostu gdzie je zaaplikowa? i jak zabezpieczy? stron? przed shitami typu teleport pro. chce zobaczy? jakie b?dzie zainteresowanie stron?. jak s?abe to po co inwestowa? kase w hosting jak mozna na za free ja trzyma? w necie. |
|
|
Alarmus |
Dodany dnia 03.07.2005 18:48:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 37 Data rejestracji: 13.06.2005 21:38 |
Poczytaj tutaj mo?e da Ci to co? do przemy?lenia. To co poda?e? wy?ej dodajesz oczywi?cie w pliku theme.php |
|
|
Proces44 |
Dodany dnia 04.07.2005 20:22:21
|
dzi?ki wielkie. |
|
|
ramzespp |
Dodany dnia 04.07.2005 20:33:24
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 74 Data rejestracji: 12.05.2005 15:00 |
Blokowanie cho?by prawego przycisku myszy jest nie na miejscu. Zostaw to w spokoju, bo zablokowany przycisk prawy jest wkurzaj?cy. BARDZO. |
|
|
Riklaunim |
Dodany dnia 04.07.2005 21:32:50
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 244 Data rejestracji: 07.08.2004 10:53 |
nie da si? zablokowa? kopiowania strony wynikowej ![]() |
|
Przejdź do forum: |