Zobacz temat
Urodziny użytkownika z pw
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 01.01.2008 18:49:35
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Usunąłem swój pierwszy post, więc samo RE by głupio wyglądało. Beta fusion też usunąłem publikuje u Nas. OPIS: Jest to panel wyświetlający gif prezent i obok nik użytkownika solenizanta. Na razie standard tak jak w labie, chociaż ze zmianą locali i ich działania. NOWE: dodałem dwie tabele; birthday_settigs, birthday plik infusion.php do automatycznej instalacji i deinstalacji ikonę do panelu admina urodziny. PA-> wtyczki służy do zarządzania i tu można zmienić Temat oraz treść wysyłanej wiadomości do dzisiejszego solenizanta urodzinowego, następnie lista z polem wyboru wyślij pw, email. Defoult po instalacji ustawiono PW. Tyle w obecnej wersji może. INSTALACJA: Po rozpakowaniu proszę umieścić pliki w swoich katalogach. Z poziomu panela administracyjnego ->Zarządzanie stroną ->Zarządzanie wtyczkami Infusion z rozwijalnej listy proszę wybrać Birthday Panel i zainstalować go. Następnie Zarządzanie stroną ->Panele dodać jako nowy panel wybierając z rozwijalnej listy Nazwa Pliku Panelu: birthday_panel nadać mu nazwę i zapisać-wrócić do zarządzania panelami i włączyć go. Jeśli ktoś żdążył już wcześniej pobrać paczkę traci ona ważność na rzecz obecnej były błędy, w tej nie twierdzę, że nie ma jednak sprawdziłem kolejno jej operację i nie widzę. Tyle jak coś będzie nie tak proszę pisać w tym temacie.
wlodekp dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Pieka dnia 01.01.2008 19:19:16 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 15:14:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |