ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel Logowania i Szukajka Nad Logiem ...
c-milionaire
Zapewne na pocz?tek zostan? zgardzony ?e tych tematów by?o 10000000000000000 i wi?cej ale niestety ?aden ze znalezionych i polecanych przez u?ytkowników tematów nie rozwi?zuje mojego problemu :

http://php-fusion...rowstart=0

http://www.php-fu...post_47897

B?d? s? nie aktualne z powodu zdania które sam za chwile zastosuje " Jak na stronie www.xxx.pl " tylko problem w tym ze ta strona nie dzia?a od ..... b?d? Theme zosta? zmieniony 10 razy Frown

Oczywi?cie nie jestem nieomylny i jaki? temat mog?em przeoczy? wi?c prosze o podanie linka.

Przechodz?c do rzeczy: Po ukryciu paneli na forum znikn?? i mi równie? panel logowania ( Oczywi?cie by?em ?wiadomy ?e to nast?pi). Wi?c chcia?bym aby panel logowania i przy okazji szukajka znalaz?a si? nad logiem jak na stronie http://gtasite.pl/. Chcia?ym równie? ten panel usadowi? na jakiej? belce (pliku graficznym). Prosi?bym o jak?? podpowied? ewnetualnie jaki? kod i gdzie nale?y go wklei?. Pozdrawiam =)

Ps: Znalaz?em lepszy przyk?ad : http://www.e-bask...l/news.php

PW od moderatora:
  1. Ogólna Uwaga - czarny_ 17.01 - 21:37
  2. Przeniesienie tematu - Pieka 17.01 - 22:04

Edytowane przez c-milionaire dnia 17.01.2008 22:11:56

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:59:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Ogólnie to wstawiasz kod panelu logowania do thema :) O tym by?o na forum ale niech b?dzie :) Jako, ?e poda?e? moj? stron? na przyk?ad to dam Ci wycinki kodu.

Rozumiem, ?e przynajmniej HTML znasz. Kod logowanie u mnie wygl?da tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zmodernizuj sobie go jak chcesz. Wstawiasz go w miejsce nad logiem ;) Aha. Pliki graficzne generalnie wyci??em, ale masz równie? wy?wietlania avatara i ?eby dzia?a?o poprawnie musisz zrobi? plik brak.gif i wstawi? go w images tym w theme... Ma to by? grafika sygnalizuj?ca brak avatara ;)

Co do szukajki to kod:

Mi?o by by?o gdyby? wstawi? link do tej strony u siebie, nawet w stopce ;) Jako, ?e u?ywasz kodu tej strony ;) By?bym wdzi?czny.

Pozdrawiam

c-milionaire
Eh my?le ?e jestem na tyk jeszcze g?upi ?e zrobi?em to zdecydowanie ?le i zabardzo nie po?apa?em twojego posta. Spójrz wstawi?em to tak :

I wyskakuje b??d w miescju gdzie pownno si? pojawi?

Próbowa?em ró?nymi sposobami to albo mi rozwala theme'a albo wogóle si? nei wczytuje. A co do html znam ale jeszcze do?? u?omnie.
Edytowane przez Milka dnia 18.01.2008 12:49:08

bartek124

Rozumiesz? To co Ci da?em + przet?umaczenie sobie b??du da Ci rozwi?zanie.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
c-milionaire
Czy?by w folderze themes/tesr/ brakuje folder locale a w nim Polish.php ? Grin Je?li tak to o jaki plik chodzi ?
Edytowane przez c-milionaire dnia 18.01.2008 13:08:04

MeTeo
Chodzi o plik polish.php :P

Powy?ej kod niewymagaj?cy locale'i... Nie wiem, na sucho robi?em. Co do wstawienia tego w kod to musisz sobie sam poradzi? ;) To jest html. To powiniene? zna?.

Pozdrawiam
Edytowane przez Milka dnia 18.01.2008 20:34:13

c-milionaire
Nie wiem ju? si? m?cze pó? dnia i nie wchodzi pyta?em ludzi te? nic. Mam problem z daniem grafiki pod to wszystko ?adnie trybi tylko ?e jest na tle strony a chia?bym jak u Meteo na prostym pasku. Móg?bym mi kto? powiedzie? jak to zrobi? dok?adnie jaki kod ?

MeTeo
Nie rozumiem niczego co napisa?e?. Po pierwsze podaj adres strony. Po 2 t?o dajesz parametrem "background" wi?c nie wiem w czym problem.

c-milionaire
Strona zamkni?ta tym czasowo a wiesz troch? wej?? prawie 600 dziennie wiec nie moge jej od tak otworzy? póki grafiki nie zrobi? bo ca?y czas kto? na niej jest :/

No w?asnie dobrze mnie rozumiesz chodzi ze chc? da? grafik? pod to jak u ciebie jest

To to samo chce u siebie zrobi? tylko nie mam poj?cia jak gdzie wstawi? te "background" co i jak ? Móg?by? mi doda? do tego kodu by doda? tylko link do obrazka. Sorry ?e tak na odwal i na lenia ale naprawde siedze ju? któr?? dzisiaj godzinie i ju? mam dosy? a chce zrobi? :/

MeTeo
U mnie to t?o definiuje kod thema. Ca?y ten kodzik co Ci wy?ej poda?em do panelu jest wcze?niej obj?ty komórk? (<td>).

Mniej-wi?cej budowa u mnie wygl?da tak:

na takiej zasadzie ;)
Edytowane przez MeTeo dnia 18.01.2008 23:39:24

c-milionaire
Eh bede ci? meczy? ale wybacz lajik jestem :(

Próbowa?em :

oraz

Wyskakuje b??d

Nie mam poj?cia co jest nie tak ;/ Pewnie czytaj?c to si? u?miejesz bo sam widze ze jest to co? banalnego a ja nie wiem co to ;/

MeTeo
A przed tym table masz

Co? mi si? widzi, ?e nie... wstaw wi?kszy fragment kodu jak co?.

Pozdrawiam

c-milionaire
MeTeo napisa?/a:
A przed tym table masz

Co? mi si? widzi, ?e nie... wstaw wi?kszy fragment kodu jak co?.

Pozdrawiam

Jak znowu da?em tak

To wyskoczy?o mi:

MeTeo
Zero logiki...

Zmie? ca?y tamten fragment na to. Musi Ci dzia?a?. No i nie zmieniaj tych przekl?tych ' i "... kilka minut siedzia?em i poprawia?em kod... Masz powy?ej gotowca bo ju? nie mam si?y t?umaczy?... Chyba jestem inny...

c-milionaire
Wielkie dzi?ki do zamkniecia Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl