Zobacz temat
Master Ads Panel i Revision
|
|
pruff |
Dodany dnia 22.01.2008 12:42:17
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 8 Data rejestracji: 31.03.2006 15:44 |
Witam mam kolejny problem, chcia?by umie?ci? jaki? fleszowy [lecz niekoniecznie] rotator zdj?? [w moim przydatku zdj?? które s? dono?nikami do poszczególnych dzia?ów]. Tylko ?e jest jeden szkopu?, by?bym bardzo wdzi?czny jak nie by?by to zwyk? rotator, ale przej?cia mi?dzy kolejnymi zdj?ciami odbywa?y si? w jaki? ciekawy sposób. Moim pretendentem i g?ównym wzorcem jest joemonster.org i ich :: Nowo?ci Monster Galerii, czyli jak najbardziej "rozkminione" motywy b?belki/szachownica itd. Z góry dzi?ki za pomoc. A i zaznacz? ?e skorzysta?em z szukajki ;d A i wydaje mi sie ?e ten dzia? jest odpowiedni do mojej pro?by. //EDIT Dobra ju? zrezygnowa?em ze zbytnich urozmaice? i wybra?em do mojej strony Master Ads Panel w wersji 1.0.0 [acha i jak nie poda?em adresu strony to on kbs.slupsk.pl ]. I teraz mam problem, wszystko ?adnie, pi?knie - zainstalowa?em i dzia?a ale mam bardzo ale to bardzo du?y problem z umieszczeniem go po prawej stronie od logo forum. Przeszuka?em forum i znalaz?em kilka tematów na ten temat ale moja skórka jest tyle dziwna ?e sam nie wiem o co tam chodzi [najwa?niejsze ?e dzia?a]. Nazwa Thema Revision. I sorry ogólnie, ?e nie pisze tego w istniej?cym temacie, ale mój te? ju? powsta? ju? i wyt?umaczy?em w nim par? istotnych argumentów. o to czarodziejskie zakl?cie: i kawa?ek kodu strony: I prosz? o ponowne przeniesienie tematu do odpowiedniego dzia?u. co nikt mi nie pomo?e? PW od moderatora:
Edytowane przez pruff dnia 23.01.2008 21:21:12 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 06:14:26
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |