Zobacz temat
Zmiana j?zyka i b??d wewn?trzny
|
|
stedler |
Dodany dnia 29.01.2008 11:19:02
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 17.09.2007 09:58 |
Witam wszystkich, mam problem z Language Panel przy zmianie j?zyka strony wyskakuj? komunikaty: 'B??d wewn?trzny' i 'Nie mo?na odczyta? zawarto?ci strony.' Nie wiem czy rozwi?zanie wymaga przesiadki na nowsz? wersj? mFusion (korzystam z mFusion ME v4.01.9) czy tylko zmiany w ustawieniach. Z góry dzi?ki za pomoc stedler |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 14:29:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 29.01.2008 13:12:44
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Napisz mo?e co? wi?cej, czy modyfikowa?es ostatnio jakies pliki lub baz? danych. No i podaj adres strony. |
|
|
stedler |
Dodany dnia 31.01.2008 13:32:50
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 17.09.2007 09:58 |
Witam, wypyta?em ludzi którzy maj? dost?p do stronki i nikt si? do ?adnych zmian nie przyznaje. Problem jest spowodowany przez dodawanie kolejnych stron poprzez 'Strony Informacyjne' ale jak inaczej doda? stron? której nazwa nie by?a wcze?nie zdefiniowana? Druga sprawa to jak zmieni? link aby wywo?ywa? i stron? po polsku i angielsku - przecie? zwyk?ym edytowaniem poprzez menu strony si? nie da? --------------------------------------------------------------------------------------------- Po ilo?ci odpowiedni mog? s?dzi?, ?e po prostu si? nie da. Wi?c prosi?bym o inn? rad?, czy mo?na wprowadzi? takie zmiany aby przy zmianie j?zyka z angielskiego na polski u?ytkownik zawsze by? kierowany na stron? g?ówn? (w moim przypadku viewpage.php?page_id=12) zamiast na ogl?dan? podstroj?. Przyk?adowo ogl?dam w kart? contact.php w j?zyku angielskim, zmieniam j?zyk na polski i zamiast przekierowa? mnie na stron? contact.php w j?zyku polskim przekierowuje mnie na viewpage.php?page_id=12. Edytowane przez stedler dnia 22.02.2008 15:49:43 |
|
Przejdź do forum: |