Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
witapytanie jest proste: Co zrobi? by pojedy?cza strona, któr? wykona?em w htmlu, i do której umie?ci?em link w stworzonym przez siebie panelu nie otwiera?a si? w pe?nym oknie tylko w ramce pomi?dzy panelami, tam gdzie newsy artyku?y itd?
z góry dzi?ki za odp
pozdrowionka
W panelu Admina tworzysz stron? informacyjn?, w jej tre?ci umieszczasz dany kod HTML i gotowe. Oczywi?cie link w nawigacji musi odwo?ywa? si? do utworzinej strony Infopage... JAMAICA
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing
witam ponownie.
tak, zgadza si?, to by?o proste : P, nasun??y si? jednak przy okazji dwa dodatkowe problemy:
1. kiedy prze??czam si? mi?dzy linkami stworzonego przez siebie panela wy?wietla si? b??d ?e nie mo?na wy?wietli? strony, kiedy zrobi? 'wstecz' i otwieram inny link jest ok. bardzo uci??liwa sprawa.
2. kolorki. dlaczego strona informacyjna nie chce, broni si? zawzi?cie przed innym ni? bia?y kolorem np. t?a, okre?lonym przez <body bgcolor>?
Mam nadzieje ?e kto? zna odpowied? na te pytanka i pomo?e, za co serdecznie dzi?kuj? i pozdrawiam!
Hmmm...
Ad.1. Nie mam poj?cia u mnie, w tych panelach, wszystko jest raczej OK
Ad.2. Wydaje mi si?, ?e kolor t?a jest "sztywno" okre?lony w plikach danej skórki i Infopage mie mo?e mie? innego. Natomiast je?li chodzi o inne "kolorowanie" to chyba nie ma problemu. Mo?e mo?na umie?ci? inna stron? (z innym t?em itd.) metod? "strona w stronie", tak jak tutaj przegl?darka Google? Spróbuj
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing