Zobacz temat
[EF IV] Panel jest pomimo wyłączenia
|
|
tymek88 |
Dodany dnia 03.02.2008 23:36:55
|
Przedszkolak Postów: 77 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 09.08.2007 13:31 |
Ostatnio na fusionie mam dziwny błąd.. 1. Przeniosłem fusiona na inny serwer, wgrałem baze ok. Zmieniłem na inny Theme (dodatkowo musiałem edytować theme w ktorym dodałem z poprzedniego dodatkową funkcję openside0(",","obrazek.jpg" ) I teraz... wszystko działa, ale... Tak teraz wyglada strona głowna (i wszystko jest w porzadku gdy przechodze do innych stron) Na obecnym theme, na ktory zmieniłem: oraz na poprzednik jaki był: (w obu wypadkach wyłączyłem w panelu funkcje openside0 i ustawiłem zwykły openside("xxx") Lecz gdy wchodze w artykuły, lub download, to automatycznie przerzuca mnie.. Tak jakby zmieniał się styl na ten czerwony + panel z tymi obrazkami w nagłowku (tak jakby było openside0), nawet jesli wyłącze w PA ten panel menu to go nie ma, ale znowu jak wejde w artykuły to znowu wszystko wyglada tak jak na trzecis screeni.. 3 Co sie dzieje ?? Jak to naprawić? PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 09.11.2009 20:28:52 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 22:24:43
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 04.02.2008 00:32:25
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Przede wszystkim badz tak mily i umieszczaj tematy we wlasciwych dzialach. Masz EP, wiec Twoim dzialem nie jest "Przedszkole", tylko biezacy. Przeczytaj dokladnie wszystki opisy na ich supporcie, pozniej tematy dotyczace widocznosci paneli, ktore sa rowniez na naszym forum, wlasnie w tym dziale. W EP przypisuje sie panele do poszczegolnych czesci witryny i dlatego wylaczenie danego panela na glownej nie oznacza, ze stanie sie tak rowniez w artykulach, czy downlod. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |