ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Jak stworzy? now? zak?adk? w PA?
ELO320
Zapytam si? czy w ogóle mo?na bo to najwa?niejsze pytanie?

A jak sie da to jak zmodyfikowa? kod i baz? ?eby to dzia?a?o?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Milka 08.02 - 14:00

Edytowane przez jantom dnia 08.02.2008 11:52:22

www.imperium-gier.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 03:28:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Milka
ELO320 napisa?/a:
Zapytam si? czy w ogóle mo?na bo to najwa?niejsze pytanie?

Wszystko si? da, trzeba tylko chcie? i co? umie? Wink
Mo?e kolega przybli?y nam, co dok?adniej chce osi?gn?? poprzez t? zak?adk??
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

ELO320
Nie lubie takich odpowiedzi Pfft z których nic nie wynika jak mam co? zrobi? PfftPfft

Wiem ?e kobieca ciekawo?? nie zna granic Pfft Chyba b?de musia? j? zaspokoi? Pfft

Potrzebuj? nowej zak?adki ?eby móc wrzuci? niektóre narz?dzia z PA do niej Smile oraz po to ?e udost?pnianie zak?adki wtyczek jest troche ten tego ekhm "lewa" ;p

www.imperium-gier.pl
K2
Chodzi Ci o panel?? A je?li nie lubisz takich odpowiedzi to sam lepiej sprecyzuj swoje pytanie.

ELO320
Najpierw wyjd?my z zapytaniem czy wiesz co to zak?adka ? ;p

K2 PA jest tylko jedno... i jak jest napisane PA to wiadomo o co kaman i nie bardzo wiem jakie sprecyzowanie pytania cie zadowoli przecie? jest napisane krotko i precyzyjnie

www.imperium-gier.pl
Milka
ELO320 napisa?/a:
Nie lubie takich odpowiedzi Pfft z których nic nie wynika jak mam co? zrobi? PfftPfft

Wiem ?e kobieca ciekawo?? nie zna granic Pfft Chyba b?de musia? j? zaspokoi? Pfft

A ja nie lubi? takiego opisu problemu.
Wybacz, ale to my Ci mamy pomóc, a nie Ty nam, wi?c to Tobie powinno zale?e? - póki co, widz?, ?e jest odwrotnie. Prosz? o dok?adniejsze opisanie problemu, bo mo?emy si? pogniewa?.
Póki co, zajrzyj do pliku index.php w katalogu administration i tabeli prefix_admin.
Z tego opisu, który naskroba?e? do tej pory wynika, ?e chcesz zak?adk? tak? jak "Zarz?dzanie Tre?ci?", "Zarz?dzanie u?ytkownikami", etc. i chcesz tam umie?ci? niektóre pozycje z zak?adek przeze mnie wcze?niej wymienionych?
Jeszcze jedno pytanie - EP czy PF?

ELO320
Ekhmm chcialem troche humoru wprowadzic ale widze ze tu sztywno jak na cmentarzu Smile .

Tak jak mowisz o taka zak?adke mi chodzi, o kilka pozycji z tych zakladek co wymienilas ale g?ownie chodzi o pozycje z zakladki "wtyczki".

Co to jest? I czym to si? ró?ni?

www.imperium-gier.pl
piterus
ELO320 napisa?/a:
Ekhmm chcialem troche humoru wprowadzic ale widze ze tu sztywno jak na cmentarzu Smile .

Forum to tu jest powa?ne... Wink

ELO320 napisa?/a:
Tak jak mowisz o taka zak?adke mi chodzi, o kilka pozycji z tych zakladek co wymienilas ale g?ownie chodzi o pozycje z zakladki "wtyczki".

Kiedy? chyba Szer opisa? na Fusion-Lab co i jak si? robi?o, ale niestety strona nie jest dost?pna :/

ELO320 napisa?/a:

Co to jest? I czym to si? ró?ni?

PF to PHP-Fusion, EP to modyfikacja PF, znana jako Exreme Pack lub Extreme-Fusion
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

ELO320
Forum to i mo?e jest powazne ale w?tpie ?eby ludzie byli powa?ni ;P Chod? s? wyj?tki od regu?y Wink

Nigdy bym nie wpad? co to za skróty Pfft Ja u?ywam czystego PHP-Fusion tak gwoli ?cis?o?ci Wink

Na ka?dym kroku si? cz?owiek uczy Wink

PS: Milka nie denerwuj sie tak bo z?o?c piekno?ci szkodzi Wink

mam nadziej? ?e nikogo nie obrazilem Wink
Edytowane przez Milka dnia 08.02.2008 15:18:31

www.imperium-gier.pl
Milka
ELO320 napisa?/a:
PS: Milka nie denerwuj sie tak bo z?o?c piekno?ci szkodzi Wink

mam nadziej? ?e nikogo nie obrazilem Wink

Nie denerwuj? si? i nie obrazi?e? - gdy tak by?o, to nie zrobi?abym Ci tego, o co prosi?e? - mam dzi? dobry dzie? st?d i gotowiec.

W za??czniku masz pliki do nadpisania - pochodz? one z wersji 6.01.13.
W tym pliku, który znajduje si? w katalogu locale zmieniasz nazw? 5 zak?adki.
Je?li chcesz, by dana pozycja wy?wietla?a Ci si? w nowej zak?adce, wchodzisz do bazy danych, do tabeli prefix_admin i edytujesz warto?? w polu admin_page - musisz tam wpisa? 5, je?li chcesz, by dana pozycja wy?wietla?a si? w ostatniej zak?adce.

Wszystko powinno dzia?a?.
Milka dodał/a następującą plik:
nowa_zakladka_pa.zip [6.35kB / 598 Pobrane]

ELO320
Podzi?kowa? ;*
A? gotowiec wow, nawet nie liczy?em na to Smile Polukam kody i zobacz? co w nich nagryzmoli?a? Smile

-ELO-
Edytowane przez Pieka dnia 08.02.2008 20:57:54

www.imperium-gier.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl