ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak naprawi? uszkodzone rejestry?
ICEK
Witam

Mam ma?y k?opot z komputerkiem. Jestem po formacie i co jaki? czas przy w??czaniu komputera albo przy wy??czaniu wyskakuje mi taki komunikat: "jeden z plików zawieraj?cych dane rejestru systemu musia? zosta? odzyskany na podstawie dziennika lub kopii alternatywnej ,odzyskiwanie zako?czy?o si? pomy?lnie" Szukam w necie na ten temat i wywnioskowa?em, ?e mam uszkodzone rejestry i, ?e mo?na to naprawi? jedynie programem jakim? tam p?atnym. Wydaje mi si? jednak, ?e nie jest konieczno?ci? kupowanie programów. Wie kto? mo?e jak temu zaradzi??

www.modlinski.net
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:45:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Wejdz na dobreprogramy.pl i wpisz w szukajke registry.
Nie gwarantuje satysfakcji Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Przy jednym programie jest czysto a przy drugim ponad 200 b??dów Frown

www.modlinski.net
JakubG
A ja polecam (bo sam mia?em 3 dni temu k?opot z tym) program CCleaner. Bardzo prosty w obs?udze i wszystko ?adnie po czyszczeniu, naprawie ?migaSmile PozdrawiamSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
ICEK
U?y?em CCleaner oraz Eusing Free Registry Cleaner i pokazuje mi b??dy i je naprawia, ale nadal pokazuje mi si? komunikat: "jeden z plików zawieraj?cych dane rejestru systemu musia? zosta? odzyskany na podstawie dziennika lub kopii alternatywnej ,odzyskiwanie zako?czy?o si? pomy?lnie" Sad

www.modlinski.net
JakubG
A spróbuj mo?e RegCleaner. Tego mniej u?ywa?em, ale mo?e pomo?eSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Pieka
Moze lepiej pierwsze przeskanuj porzadnie komputer, bo cos mi tu nie pasuje.
Cos Ci caly czas usuwa jeden z plikow rejestru, a system go caly czas przywraca.
Poszukaj, pomysl, moze cos zainstalowales?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Od samego pocz?tku tak si? dzieje. A skanowa?em go ju? chyba wszystkim Sad A nie chc? ju? robi? formata...

www.modlinski.net
JazOOn
ICEK napisa?/a:
Od samego pocz?tku tak si? dzieje. A skanowa?em go ju? chyba wszystkim Sad A nie chc? ju? robi? formata...

Od dawna ci si? to robi? Przywracanie systemu w gre nie wchodzi?
Spróbuj odpalic awaryjny, przeskanuj pliki wpierw scandiskiem - systemowy dysk, pozniej jakims regcleanerem i antywirem.
Pamietam ze mialem problem z rejestrem i nie dalo rady zrobic tego bez trybu awaryjnego.

Pieka
Przeczytaj i sprawdz: http://forum.idg....ntry404710
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Pieka napisa?/a:
Przeczytaj i sprawdz: http://forum.idg....ntry404710

Sprawdza?em - ten link tam nie dzia?a, a program jest p?atny. Zobacz? jeszcze to co pisa? JazOOn i jak nie zadzia?a to zawijam kompa jutro do serwisu niech go naprawiaj? bo ju? nie mam si?y na niego...

www.modlinski.net
Pieka
Jakies efekty, czy stan pierwotny? Czyzby jednak serwis?
Edytowane przez Pieka dnia 18.02.2008 22:19:53
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Nic klapa to samo a nawet jeszcze gorzej bo b??d za b??dem mi wywala; zamyka jakie? aplikacje, b??d tego b??d tamtego aplikacja zostanie zamkni?ta itp itd. Da?em mu nawet R (napraw) w Instalatorze Systemu i nic..no to jutro wycieczka do serwisu Pfft (Te? mi si? cz??ci zachcia?o wymienia? Pfft )

www.modlinski.net
Pieka
ICEK napisa?/a:
Nic klapa to samo a nawet jeszcze gorzej bo b??d za b??dem mi wywala; zamyka jakie? aplikacje, b??d tego b??d tamtego aplikacja zostanie zamkni?ta itp itd. Da?em mu nawet R (napraw) w Instalatorze Systemu i nic..no to jutro wycieczka do serwisu Pfft (Te? mi si? cz??ci zachcia?o wymienia? Pfft )

Nie chce krakac, ale byloby dobrze sprawdzic hdd...
Edytowane przez Pieka dnia 18.02.2008 22:39:10
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Cz??ci wymienia?, a jakie na jakie, po formacie czyli nowa instalka, robiona z jakiej p?yty boot system, sp, sterowniki od p?yty gównej oryginalne, minimum sp2 na starcie podstawowym i g?ówne od p?yty, intel procesor, czipset p?yty jaki, pami?ci organizacja parowane?
Same niewiadome jak dla wró?bity?

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl