ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Nie mog? zarz?dza? komentarzami
ziomex997
Wcze?niej mia?em taki mod który pokazywa? nades?ane materia?y i mog?em zatwierdzi? lub usun?? komentarze. Teraz ta opcja nie dzia?a i jaki? user spamuje mi stron?. Gdy wybieram opcj? "Zarz?dzaj komentarzami" nic si? nie dzieje albo pojawia si? strona g?ówna. Które pliki musz? zmodyfikowa? ?

Oto przyk?ad : Link
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 11:51:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ICEK
A modyfikowa?e? ostatnio jaki? plik?

www.modlinski.net
ziomex997
Przywraca?em backup. Je?li chodzi o modyfikacje to nie pami?tam. Przyda? by si? opis tego moda co go wykonywa?em to bym sprawdzi? czy wszystko jest ok. Jak na razie usun??em spammera i komentarze znikn??y
Edytowane przez ziomex997 dnia 21.02.2008 13:14:01
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
No samo z siebie to sie nie zrobilo. Nadpisz pliki comments_include.php oryginalnym z paczki i poczytaj temat przyklejony dla komentarzy z avatarami - mo?e pomo?e: http://www.php-fu...rowstart=0

www.modlinski.net
ziomex997
No w?a?nie ten mod ostatnio robi?em avatar w komentarzach dopiero teraz mi si? przypomnia?o
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
No to wy?ej Ci poda?em temat tam jest wszystko opisane. Pieka chyba nawet dodawa? plik gotowy do podmienienia dla najnowszej wersji fusiona.

www.modlinski.net
ziomex997
A da?o+by rad? przywróci? opcj? zatwierdzania komentarzy (przed publikacj?) przez administratora ?
Edytowane przez ICEK dnia 21.02.2008 13:44:43
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
ICEK
ziomex997 napisa?/a:
A da?o+by rad? przywróci? opcj? zatwierdzania komentarzy (przed publikacj?) przez administratora ?

Tak. Tylko musisz r?cznie zmodyfikowa? plik, ?eby Ci nie "uciek?y" avatary w komentarzach. A tutaj masz temat o akceptacji komentarzy przez admina: http://www.php-fu...&pid=39737

www.modlinski.net
ziomex997
Sorry ?e odkopuj? temat ale mam kolejny problem. To chyba znowu przez mod "avatar w komentarzach". Gdy kto? dodaje artyku? i chc? go zatwierdzi? wywala mi do strony g?ównej. Wiecie co mo?e by? nie tak ?
www.wntk.prv.pl

www.wntk.prv.pl
Pieka
ziomex997 napisa?/a:
Sorry ?e odkopuj? temat ale mam kolejny problem. To chyba znowu przez mod "avatar w komentarzach". Gdy kto? dodaje artyku? i chc? go zatwierdzi? wywala mi do strony g?ównej. Wiecie co mo?e by? nie tak ?

To nie ma z tym nic wspolnego z avatarami, tylko z akceptacja m.in. komentarzy.
Namlodziles w plikach, wiec masz do wyboru dojscie do tego, co i gdzie zepsules lub przywrocenie oryginalnych plikow.
Edytowane przez Pieka dnia 25.02.2008 18:46:29
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl