ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Baza danych - Niew?a?ciwy format kopii zapasowej
pucniety
Witam, przegl?da?em forum ale jako? nie spotka?em identycznego lub bardzo zbli?onego problemu do mojego. Postawi?em php-fusion-6-01-13 na serwerze proste.pl, stworzy?em baz? danych, wszystko skonfigurowa?em i chcia?em zrobi? backup ?wie?o postawionej stronki tak dla zasady. Ku mojemu zdziwieniu poprzez PA nie mog? dokona? przywrócenia kopiii zapasowej, widz? tylko komunikat:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dziwi mnie to troszk? poniewa?, na yoyo.pl mam star? wersj? strony lecz postawion? na eXtreme-fusion4.03a i wszystko ?miga. Kodowanie wydaj? mi sie ?e jest ok. Sam nie wiem co o tym mysle?.
Je?eli kto? mo?e mi co? podpowiedzie? to b?d? wdzi?czny, wola?by jednak mie? mo?liwo?? przywrócenia kopii zapasowej.
Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 21.02 - 18:23

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 15:04:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
To nie rób kopii w PA tylko w PHPMyAdmin.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
czarny_
Jakie masz rozszerzenie przywracanej bazy danych ?

Przez co robi?e? kopi? ?
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

pucniety
Próbowa?em na kilka sposobów, a mianowicie skompresowane .gz i bez kompresji .sql zarówno tworzone w PA jak i eksportowane w PHPMyAdmin i przy próbie przywrócenia kopii przez PA nic mi to nie dawa?o, nie wy?wietla?y si? nawet tabele do stworzenia ani informacja o nazwie bazy danych, dacie czy prefiksie.
Co ciekawe gdy wyeksportowa?em plik kopii na nowo postawionym serwerze (proste.pl) i z ciekawo?ci spróbowa?em t? kopi? przywróci? na starym serwerze (yoyo.pl) to tabele do stworzenia i wszystkie informacje si? ukaza?y jak przy normalnej procedurze.
Je?eli próbowa? bym przywróci? kopi? baz? danych przez PHPMyAdmin to rozumiem, ?e mam wyeksportowa?, nast?pnie przed przywróceniem usun?? wszystkie tabele i zaimportowa? bo w innym wypadku wyskakuje przyk?adowy komunikat:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Z góry dzi?ki za pomoc.
Pozdrawiam.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl