Zobacz temat
Baza danych - Niew?a?ciwy format kopii zapasowej
|
|
pucniety |
Dodany dnia 21.02.2008 18:16:22
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 23.02.2007 16:36 |
Witam, przegl?da?em forum ale jako? nie spotka?em identycznego lub bardzo zbli?onego problemu do mojego. Postawi?em php-fusion-6-01-13 na serwerze proste.pl, stworzy?em baz? danych, wszystko skonfigurowa?em i chcia?em zrobi? backup ?wie?o postawionej stronki tak dla zasady. Ku mojemu zdziwieniu poprzez PA nie mog? dokona? przywrócenia kopiii zapasowej, widz? tylko komunikat: Dziwi mnie to troszk? poniewa?, na yoyo.pl mam star? wersj? strony lecz postawion? na eXtreme-fusion4.03a i wszystko ?miga. Kodowanie wydaj? mi sie ?e jest ok. Sam nie wiem co o tym mysle?. Je?eli kto? mo?e mi co? podpowiedzie? to b?d? wdzi?czny, wola?by jednak mie? mo?liwo?? przywrócenia kopii zapasowej. Pozdrawiam. PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 15:04:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
bartek124 |
Dodany dnia 21.02.2008 18:38:31
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
To nie rób kopii w PA tylko w PHPMyAdmin.
|
|
|
czarny_ |
Dodany dnia 21.02.2008 19:01:06
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Jakie masz rozszerzenie przywracanej bazy danych ? Przez co robi?e? kopi? ? Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
pucniety |
Dodany dnia 21.02.2008 19:48:16
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 23.02.2007 16:36 |
Próbowa?em na kilka sposobów, a mianowicie skompresowane .gz i bez kompresji .sql zarówno tworzone w PA jak i eksportowane w PHPMyAdmin i przy próbie przywrócenia kopii przez PA nic mi to nie dawa?o, nie wy?wietla?y si? nawet tabele do stworzenia ani informacja o nazwie bazy danych, dacie czy prefiksie. Co ciekawe gdy wyeksportowa?em plik kopii na nowo postawionym serwerze (proste.pl) i z ciekawo?ci spróbowa?em t? kopi? przywróci? na starym serwerze (yoyo.pl) to tabele do stworzenia i wszystkie informacje si? ukaza?y jak przy normalnej procedurze. Je?eli próbowa? bym przywróci? kopi? baz? danych przez PHPMyAdmin to rozumiem, ?e mam wyeksportowa?, nast?pnie przed przywróceniem usun?? wszystkie tabele i zaimportowa? bo w innym wypadku wyskakuje przyk?adowy komunikat: Z góry dzi?ki za pomoc. Pozdrawiam. |
|
Przejdź do forum: |