ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nie da się dodać Zdjęcia galerii
Donata
Od jakiegoś nie mogę dodawać zdjęć do galerii jednym słowem nie da się. W panelu admina zanim zaakceptuje zdjęcie jest ale jak dodam to w albumie nie ma. Ja już nie wiem co z tym zrobić. Liczę na pomoc.
Pozdrawiam
Donata

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 29.02 - 18:28

Edytowane przez Donata dnia 29.02.2008 18:27:00

www.charmed.com.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 15.11.2024 05:41:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A normalnie z PA jako administrator możesz nie używając akceptacji, bezpośrednio do albumu dodać?
Z akceptacją to zapis danych do tabeli submissions i wysyłka fotki do katalogu oczekiwania images\photoalbum\submissions chmod 777 i zatwierdzenie to pzesunięcie już do tabel docelowych danych a fotki do albumu właściwego.
Sprawdż przed zatwierdzeniem czy fotka jest w katalogu podanym wyżej.

wlodekp.europa.pl
Donata
Ja to wszystko mam zrobione i miałam problem jest w tym że mi to działało a od pewnego czasu nie działa chody mam dobre bo sprawdzałam już mnóstwo razy.
Edytowane przez Milka dnia 29.02.2008 23:38:18

www.charmed.com.pl
Nie neguję, że sprawdziłaś, ja staram się tylko na zimno przeanalizować procedurę uplodowania fotek i znaleść logiczne wytłumaczenie, a pytanie o bezpośrednio dodawane do albumu-chcę wyeliminować poszczególne operacje i następne czy w newsach możesz dodać obrazek, bo jeśli te dwa elementy także nie działają mogła ulec zmianie ścieżka do tmp i upload wogóle niczego nie idzie.
W miedzy czasie także admin serwera mógł zmienić tryb pracy safemode on off
dlatego ważne to pa bo nowe z tego poziomu do nowego albumu doda do starego nie.
Muszę posiadać te dane do analizy i znalezienia przyczyny.

wlodekp.europa.pl
Donata
To może jak ci dam linka to ci się uda znaleźć powód. Link to www.blednyrycerz....
(Z tego co wiem to awatary da się zmieniać bo dziś sprawdzałam.)

www.charmed.com.pl
Link jest już w podpisie, a ja zaczynam gadkę od sprawdzenia stopki na stronie i owszem widzę Extreme IV na bazie 6.01.6.
Za akceptację odpowiada plik administration\submissions.php czy on jest oryginalny bez Twoich modyfikacji i dalej brak odp bezpośrednio z PA do albumu konkretnego idzie, czy nie, możesz przecież dodać i usunąć byle co, aby tylko sprawdzić

wlodekp.europa.pl
Donata
Plik jest bez modyfikacji a jak chodzi o dodawanie bezpośrednio przez panel to też się nie da.

www.charmed.com.pl
A się nie da objawia się jakimś komunikatem błędu bo się nie da jeśli nie działa upload, ale avka dodajesz wykluczam więc, chmody katalogów images images/photoalbum do zapisu czyli 777 PA zarządzanie stroną php-info biblioteka gd, chyba nie wycieli z serwera. I jeszcze raz treść komunikatów.
DOPISANO W EDYCJI
Proszę podać nazwę pliku zdjęciowego, który starasz się dodać!
Edytowane przez wlodekp dnia 29.02.2008 19:40:19

wlodekp.europa.pl
Donata
Chody są wszystkie tak jak mają być.
Komunikatów wcale nie ma tylko pisze brak zdjęcia lu jego nazwa.

www.charmed.com.pl
Nazwę pliku, proszę nie może zawierać spacji bo tak właśnie może być

wlodekp.europa.pl
Donata
A ja się staram dodać jk.jpg
Edytowane przez Milka dnia 29.02.2008 23:39:44

www.charmed.com.pl
ZAłącz tą fotkę tutaj tylko jako plik zip-zobaczę u siebie nazwa jak najbardziej prawidłowa.
Brakuje już mi koncepcji na odległość, bez dostępu full, chyba nie da rady jedynie jeszcze proszę spróbować w katalogu głównym www utworzyć pusty katalog tmp po ftp chmod może być 755, choć wątpię, ale cały czas to jest jedynie zdalna loteria.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl