ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel Administracyjny przesta? dzia?ac
maciejznpl
Witam ,
mam powa?ny problem z panelem administracyjnym.Moge sie zalogowa? na konto i wszystkie opcje dzia?aja tylko po kliknieciu w panel administracyjny wczytuje mi sie strona oznaczona jaka g?ówna a nie panel administracyjny. Nie wiem co z tym fantem zrobi? i jak sie do niego zabrac. Czy da?o by rade utworzy? plik z nowym adminem i podmienieni go na ftp strony? Jak tam to prosze bardzo pomó?cie mi.

Mam serwer na cba www.goback.cba.pl ,przez pewien okres nie chciala mi sie wczytac strona (ok 2 dni)a potem nagle zacze?,ci??ko to przewidziec. Jestem pewien ze to by?a wina serwer ale tym razem to juz nie . Prosze jescze raz o pomoc wmiare jak najszybciej.Sad

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 05.03 - 22:29

Edytowane przez Milka dnia 05.03.2008 23:40:16

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:59:00
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Instalowa?e? mo?e nowy panel u?ytkownika?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
wiktorx
Grzebanie w pliku maincore.php
Lub instalowa?e? jakies modu?y nie pod twoj? ver. fusiona.

Sam to mia?em. Pfft

http://gwarekolkuski.pl
maciejznpl
Tak, ostatnimi czasy zainstalowa?em kilka wtyczek ale one dzia?aj? (panel s?oneczny, musicbox, itp) próbowa?em te? wgra? mod galerii dla u?ytkownika ale nie chcial zadziala?. Wszystkie pliki, które zmodyfikowa?em pokasowa?em i zastapi?em tymi z php fusion. Mo?e ?ci?gn??em nie to php i dlatego nie dziala spr i sie odezwe z winikiem.

Podaje rozwi?zanie problemu ,zamiana plikow maincore.php ,profil.php ,infusion i includes.dzieki za pomoc teraz juz moja strona nie jest jak ro?linka.Grin
Edytowane przez maciejznpl dnia 06.03.2008 15:48:38

wezyr
Mam podobny problem i zrobi?em to co napisane wy?ej, ale bez rezultatu, po klikni?ciu na PA pokazuje mi si? komunikat:
Nie mo?na odnale?? strony sieci Web

Nadpisa?em maincore.php, user_info_panel.php, oraz administration.
Edytowane przez Pieka dnia 23.12.2008 18:54:42

ela1977
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Ja tak?e mia?em problemy to teraz wywala mi takie b??dy jak chc? wej?? na g?ówn? stron?.

Wiadomo?? doklejona:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

A to co tym razem??
Naprawd? albo mam takiego pecha albo lepiej ... nie mówi?

B??dy w code! - Milka

Wiadomo?? doklejona:
Mo?e kto? sprawdzi? czy ju? straci?em stronk? www.okregsieradzk...
Edytowane przez Pieka dnia 23.12.2008 22:56:52

Pieka
Dlaczego kolega miesza wersje PHP-Fusion? Komunikat swiadczy o tym, ze na serwerze sa pliki v7, a nie v6.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ela1977
Wielkie dzi?ki ale jestem w gor?cej wodzie kompany i wszystko straci?em.

Pieka
ela1977 napisa?/a:
Wielkie dzi?ki ale jestem w gor?cej wodzie kompany i wszystko straci?em.

Dane sa zapiywane w bazie, a nie plikach, wiec usuniecie tych ostatnich nie powoduje utraty strony.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wezyr
A kto rozwi??e mój problem ?

Pieka
wezyr napisa?/a:
Mam podobny problem i zrobi?em to co napisane wy?ej, ale bez rezultatu, po klikni?ciu na PA pokazuje mi si? komunikat:
Nie mo?na odnale?? strony sieci Web

Sprawdz chmody katalogu administration oraz zawartych w nim plikow. Sam katalog ma miec 755, a pliki 644.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wezyr
Wiedzia?em, ?e Wigilia to dzie? cudów, dzi?kuj? za pomoc i ?ycz? Wszystkim Weso?ych ?wiat.
P.S Po?pieszy?em si? z tymi cudami, tam w ustawieniach wszystko jest w porz?dku, ale nie trac? nadziei, jeszcze ca?a noc przed nami Wink
Edytowane przez wezyr dnia 24.12.2008 16:12:32

Pieka
Skoro chmody, jak twierdzisz sa prawidlowe, a pliki, ktorymi nadpisales poprzednie pochodza z wlasciwe wersji PHP-Fusion, a z tego co wiem, masz v6.01.3, to tego typu komunikat mozna wytlumaczyc tylko w jeden sposob, mianowicie klopotami Twojego hostingu. Sprawdz wersje plikow (jesli niewlasciwe to nadpisz) i w razie braku poprawy zwroc sie z do swojego hostingu. Najlepiej jak odgornie sprawdza i ewentualnie poprawia konfiguracje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wezyr
Zada?em pytanie administratorowi mojego serwera, poniewa? to okres ?wi?t jestem wyrozumia?y i nadal czekam na odpowied?..., mo?e wkrótce nadejdzie?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl