Zobacz temat
Firefox2, a logowanie do stron w PHP-FUSION
|
|
reys1 |
Dodany dnia 07.03.2008 10:27:40
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 25.02.2008 05:36 |
Przeczesa?em ju? ca?e forum i nie mog? znale?? rozwi?zania mojego problemu. Od jakiego? czasu nie mog? si? zalogowa? w FF na ?adn? stron? wykonan? w PHP-Fusion. Po wpisaniu has?a i klikni?ciu "LOGUJ" wy?wietla si? komunikat "Za chwil? nast?pi przekierowanie ..." i mam stron? g?ówn?, ale nie jestem zalogowany. W Operze i IE nie mam z tym problemu. Nie pomaga instalacja po raz kolejny Firefoxa, uruchamianie go w trybie awaryjnym, bez ?adnych dodatków i z domy?lnymi ustawieniami. Na inne konta w tej przegl?darce loguj? si? bez problemu. Antywirus nie sygnalizuje jakiego? z?o?liwego oprogramowania, zreszt? by? zmieniany i wy??czany i nic nie pomog?o. Czyta?em "Pomoc" w FF, wys?a?em nawet emaila, niestety, nie odpowiedzieli. Jest tam forum, lecz okropnie cienki jestem z angielskiego ![]() Czy kto? spotka? si? kiedy? z takim problemem? PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 15:04:54
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
rafnal |
Dodany dnia 07.03.2008 10:45:04
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Witaj raczej nie powinno z tym by? problemów w Firefox 2 sprawd? w ustawieniach czy masz w??czone tzw. "Ciasteczka" (Cookie) je?li masz wy??czone to w??cz. Ja mia?em taki problem z Firefox 3 teraz u?ywam Navigatora i Safari w których nie mam z tym problemów polecam. pozdrawiam rafnal It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
|
bubutm |
Dodany dnia 07.03.2008 16:42:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 33 Data rejestracji: 01.05.2007 13:01 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Wiecie co mam podobny problem . Otó? jak si? loguj? na stronie raz mnie przegl?darki loguj? raz nie . To samo z wylogowaniem , nie chce mnie wylogowa? w ogóle . Dopiero po od?wie?eniu strony jestem wylogowany przegl?da?em pliki , nadpisywa?em oryginalnymi i kicha . Mo?e mia? kto? podobny problem ?
|
|
|
reys1 |
Dodany dnia 07.03.2008 17:51:58
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 25.02.2008 05:36 |
Ju? po problemie, w?a?ciwie dzi?ki rafnalowi, który skierowa? moja uwag? jeszcze raz na problem ciasteczek. Ciasteczka, owszem, mia?em w??czone, ale co z tego jak kto? kiedy? na tym komputerze (a grasuje na nim 4 domowników) w??czy? w zak?adce "Prywatno??-> wyj?tki" blokowanie www.php-fusion.pl. Odinstalowywanie i powtórne instalacje FF , czy uruchamianie w trybie awaryjnym (z domy?lnymi ustawieniami) nie przynosi?y poprawy, bo okazuje si?, ze te dane FF s? przechowywane w zupe?nie innym folderze - folderze profilu, który si? nie odinstalowuje razem z FF. Edytowane przez reys1 dnia 08.03.2008 02:59:48 |
|
|
rafnal |
Dodany dnia 07.03.2008 17:59:48
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
Ciesz? si? ?e cz??ciowo mog?em pomóc. Polecam si? na przysz?o?? ![]() It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
Przejdź do forum: |