Zobacz temat
Podzi?kowanie za sp?dzony czas
|
|
rafnal |
Dodany dnia 17.03.2008 23:48:49
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 119 Pomógł: 2 Data rejestracji: 02.12.2007 22:08 |
G?ówn? ide? PF jest ci?g?e rozwijanie poprzez modyfikacj? oraz tworzenie paneli czy wtyczek o ile si? nie myl? bo z angielskiego nie jestem dobry wola? bym niemiecki ale do rzeczy czy? nie zezwala na to licencja GPL AD.1 i AD.2? A je?eli kto? próbuj? to robi? to zostaje upominany i ograniczany na wszelkie mo?liwe sposoby poprzez banowanie kont, zmiany tematów czy te? usuni?cia. Czy to ma do tego d??y?? Odpowiedzcie sobie ka?dy sam. Uwa?am ?e support powinien by? raczej od unowocze?niania a nie od wstrzymywania przed nim. Na po?egnanie dodam tylko ?e je?eli kogo? urazi?em to najmocniej przepraszam bo nie mia?em takiego zamiaru, napisa?em tylko to co my?l?. Jeszcze dwa s?owa sprostowania do postu Forum BBCode by rafnal: Nie bra?em ?adnych ?róde? z m-fusion (nie ingerowa?em w pliki ?ród?owe ?eby z nich pobra? kod a nast?pnie zaimplementowa? go do "czystego" PF) jak wy?ej wspomnia?em o pochodzeniu plików które u?y?em nie mam sobie nic do zarzucenia z wyj?tkiem tego ?e w temacie postu dopisa?em zbytecznie "by rafnal" ale có? to mo?e znaczy? wi?cej to tylko temat a nigdzie wi?cej nie pisze ?e to ja wykona?em ikonki czy tooltipa? Ja tylko robi?em t? modyfikacj? co nie ma nic wspólnego z bbcode pochodz?cym z m-fusion opartym na includach. Je?eli chodzi o tzw. "regex'y" to wystarczy dobrze po forum poszpera? i si? znajdzie lub samemu mo?na na to wpa?? jak zrobi? bo nie do ka?dego trzeba odrazu ?opatologicznie podchodzi? bo co za sztuka zrobi? np: bazuj?c na: i button: na: Czy to takie trudne? Bo my?l? ?e nie. Tak czy inaczej dzi?kuj? za mi?o sp?dzony czas i my?l? ?e a? tak bardzo Wam nie przeszkadza?em wszystkim, chcia?em troszeczk? pomóc ale widz? ?e nie mo?na wi?c rezygnuj?. pozdrawiam rafnal It Is Risky Not To Take Risk.
If You Dont Take Risk, Risk Will Take You... |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 05:37:54
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 17.03.2008 23:50:41
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Dziekuje za wiele nowych doswiadczen, ktore wynioslem z naszej badz co badz krotkiej znajomosci. Zycze szczescia na nowej drodze zycia, pozdrawiam ![]() P.S. Nie ustosunkuje sie do Twoich opinii, poniewaz mam serdecznie dosc tlumaczenia sie z tego, co i jak robie. Edytowane przez Pieka dnia 18.03.2008 00:00:39 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
ICEK |
Dodany dnia 18.03.2008 16:45:53
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |
rafnal napisa?/a: [A je?eli kto? próbuj? to robi? to zostaje upominany i ograniczany na wszelkie mo?liwe sposoby poprzez banowanie kont, zmiany tematów czy te? usuni?cia. Czy to ma do tego d??y?? Odpowiedzcie sobie ka?dy sam. Zobacz ilu osobom zosta? przyklejony temat, za zmodyfikowanie jakiego? kodu czy wprowadzenie w ?ycie jakiego? ciekawego dodatku. |
|
|
jantom |
Dodany dnia 18.03.2008 16:52:15
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Mia?em nadziej?, ?e jeszcze b?d? móg? sobie z Tob? podyskutowa? w jednym temacie. Szkoda. Ciesz? si?, ?e chcia?e? si? po?egna? - to mi?e z Twojej strony. Traktuj? to tak, ?e chyba a? tak ?le tu nie by?o - inaczej po prostu by? zapomnia? o tej stronie i nigdy tu nie wchodzi?, bez niniejszego po?egnania. Powodzenia na dalszej drodze ?ycia. Mi?o by?o, ale jak wida? i to musia?o si? sko?czy?. |
|
|
K2 |
Dodany dnia 18.03.2008 22:00:28
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 218 Pomógł: 1 Data rejestracji: 11.12.2006 12:51 ZBANOWANY: Dożywotnio |
?egnaj rafnal! ?egnaj! No niestety tak to jest jak administracja nie dba o userów tylko nimi gardzi. Tutaj nie ma równo?ci. Ani wolno?ci s?owa. Ten post jest tak?e moim po?egnaniem. Nie b?d? tutaj opisywa? dla czego, bo wszystko jest opisane przez kolegów w innych tematach. Powiem krótko lepiej wej?? na http://php-fusion... tam przynajmniej s? normalni admini i moderatorzy. Odchodz? tak?e z Beta Team PHP-Fusion PL i Lang Team PHP-Fusion PL. //Post zmoderowany - proponuj? brudy pra? poprzez PW - jantom Edytowane przez jantom dnia 18.03.2008 23:14:42 |
|
Przejdź do forum: |