Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Widzia?em ostatnio na innym portalu (nie podam nazwy aby nie reklamowa?) by? system e107 gdzie by? mod który pozwala? doda? artyku? wysy?aj?c maila na podany adres.
temat maila:--> temat artyku?u
dodatkowa funkcja po napisaniu tematu:
temat mojego maila/-kategoria/-autor/-tajny kod potwierdzaj?cy bycie uprawnionym tre?? maila:--> tre?? artyku?u
Szuka?em dla fusiona bo jestem jego mi?o?nikiem ale nie znalaz?em. Czy co? takiego jest i czy b?dzie...?
Edytowane przez Pieka dnia 21.03.2008 22:15:28
Nie rozumiem. Ale mo?esz przerobic contact.php - Tu jest kod odpowiedzialny za wysy?anie wiadomo?ci.
I locale/polish/contact.php :] <---- A tu znajduj? sie S?OWA typu "WYSLIJ" "TEMAT"
Które mo?esz zamieni? na swoje. Kod taki jak przy rejestracji mozesz znalesc w pliku register.php ( duzo szukania )Edytowane przez Pieka dnia 21.03.2008 22:16:18
Koledze nie o to chyba chodzi. Chodzi mu chyba o to ?e zamiast wchodzi? na stron? wbijamy na skrzynk? pocztow? i piszemy mail do , w tytule piszemy np. Weso?ego Alleluja, a w tre?ci np. Z okazji ......... i po wys?aniu tego maila na stronie pojawia si? taki news czy te? artyku?. Tak wywnioskowa?em z jego odpowiedzi, ale mi si? zdaje ?e to jest chyba nie wykonalne.
Najlepiej podaj adres tego portalu to obczaimy to. My?l? ?e dla dobra nauki admini si? nie obra??
Edytowane przez piwowar dnia 22.03.2008 16:23:19