ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
"Dzynzdelek" z drukarki HP PSC1610
Grzes
Dzyndzelek jak dzyndzelek... po?mia? si? mo?na ale zaczyna mi si? to nudzi?.
Sprawa jest raka. Z drukarki wypad?o (dos?ownie) co? takiego:
http://grzes.info...C00001.JPG

na drugiej fotce mo?ecie sobie porówna? rozmiary tego wzgl?dem drukarki:
http://grzes.info...C00002.JPG

Kto? ma poj?cie od czego to mo?e by?? Zabra?a cwaniara na raz oko?o 40 kartek i po wyj?ciu ich mia?em okazje kilka razy przewróci? drukark? do góry nogami (z tylu jest otwór na wyci?gni?cie papieru) .... dzyndzelek spad? pod nogi :]

Dodam ?e po rozebraniu jej prawie na cz??ci pierwsze (na fotce wida?, ?e zosta? mechanizm) nie widz? miejsca gdzie mo?na by to co? wsadzi?. Zanim rozbior? j? w maczek wol? si? popyta?. Jak te trybka mi si? rozpadn? bed? kwicze? a wola?bym tego unikn??.

Po prowizorycznym jej z?o?eniu (bez tego elementu) drukuje tylko zbiera na raz tyle papieru ile ma w podajniku - mo?e to wina tego, ?e stoi bez skr?cania a tylko tak "lu?no".

Ma kto? jaki? pomys?? Szkoda tej drukareczki.
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:38:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Ja wiem Grin. To co? kontroluje pobór papieru Grin. No wiesz, bierze jedn? kartk? Wink.

Wnioskuje z Twojego opowiadania Wink. Zobacz na t? maszynk? co ci?gnie papier mo?e cosik znajdziesz Wink
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Grzes
Tylko nie widz? tam zastosowania dla tego. Od mechanizmu w dó? jest (nazwijmy to tak) ?opata z rolk? na ko?cu. Ta rolka dociska papier w podajniku do pod?o?a i jak papier drukarka potrzebuje to si? po prostu obraca.
Mia?em kiedy? drukark? która podnosi?a papier do rolek a tu po prostu rolka ci?gle spoczywa na papierze.
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

SebaZ
Co? mi si? zdaje, ?e to jaki? "zawias" Ewidentnie s? 3 otwory (okr?g?e) Szukaj gdzie to wsadzi?, mo?e na czuja znajdziesz Smile Mi dzi? jaka? pierdó?ka wypad?a z zegarka (wielko?ci 1 mm) i jako? znalaz?em miejsce Grin
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl