Witam, mam 2 problemy.
I Otó? chodzi o to, i? doda?em sobie w CSS atrybuty:
.**** {
position: relative;
top:25px;
left:25px;
}
I jest niby wszystko ok - ale tylko pod FireFox. Pod IE (aktualnie mam 7.0) w ogóle nie dzia?a to bo po prostu nie wida? ró?nicy z tym i bez tych atrybutów w css. Tak samo oprócz tego doda?em w 1 miejscu <center> tekst </center> i wy?wietla si? on na IE jak by nie by?o tego atrybuty "center". Co jest tego przyczyn? i jak to naprawi?? W oby 2 sytuacjach jest co? w stulu:
<td class='pierwsza_klasa'><div class='druga_klasa'>Obrazek</div</td> z tym, ?e w innych sytuacjach (a jest ich naprawd? wiele - podobnych do tej odno?nie u?o?enia kodu) wszystko dzia?a jak nale?y...
II Teraz chodzi o rozjechanie si? panelów wraz z newsami szerzej ni? logo -> nie by?o by w tym nic dziwnego ale: panele boczne wraz z ?rodkowymi i newsami zajmuj? ??cznie (tabele) 890px gdy ca?a tabela, w której znajduje si? ma 900px (tyle co logo). Dziwne jest to i? po prostu wychodzi poza w?asn? tabele (bo w aktualnej sytuacji wszystkie 3 rz?dki maj? 912px :O - tabela ma tylko 900 xD). Je?eli jaki? kod potrzeba to mog? bez problemu udost?pni?.
Prosi? bym o jak najszybsz? pomoc, bo tylko to zosta?o do zrobienia przy themie, a tak ju? bym stron? odpali? :) :] Pozdro :)
// Mam nadziej?, ?e ten tytu? jest ok:/
PW od moderatora:
- Zmiana nazwy tematu - bartek124 02.04 - 17:36
- Od?wie?enie Tematu - Pieka 03.04 - 17:51
Edytowane przez Pieka dnia 02.04.2008 19:02:52
|