ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Radio CRazyMIx
DJPromo
Witam Serdecznie

Zapraszam do s?uchania nowego radyjka obecnie w fazie testów Smile dla tego radio gra od 13 do 22 max Sad

Posiadamy 1000 slotów obecnie ??cze 4Mb/s

Jako?? 94kbs/ 44.100 MHz

http://87.99.39.5...listen.pls

Stronka jak i ca?e zaplecze powstaje Smile

Prosz? o oceny jako?ci dzwi?ku
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:42:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Jako?? d?wi?ku stosunkowo dobra. Nie posiadam jakiego? super zestawu "graj?cego" tak wi?c nie odczuwam jej Wink Ale zapewne przy lepszym sprz?cie podg?o?nionym na max'a b?dzie ró?nica Wink Jednak na radio wystarczy Wink

Czasami s? ma?e przeskoki, czego by? nie powinno Wink Na pewno nie jest to wina mojego ??cza Wink

P.S Do?? ciekawa muzyka jest grana Wink Wprost na mój gust Wink Same pasuj?ce mi tytu?y Wink Boten Anna ;D

DJPromo
Ju? ci Odpowiadam co to sa za Przeskoki

Dzieje sie to gdy erds z mojego kompa wysy?a teksty na serwer i nie wiem czemu s?ycha? to Sad ale off juz jest teraz powinno by? cacy Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

MeTeo
Teraz to ca?y czas s? buffory Wink Przelec? si? po chacie... mo?e kto? co? ?ci?ga ale nie s?dz? Wink

- Nie, wszystkie kompy off Wink Ale na razie si? uspokoi?o Wink

DJPromo
A tak z ciekawo?? na ile buffor ma kolega ustawiony w winampie Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?

MeTeo
Szczerze mówi?c to nie mam poj?cia Wink Oprócz skórki w winampie to nie bawi? si? w jego konfiguracj? Wink

DJPromo
A widzisz ?eby s?ucha? poprawnie oboj?tnie jakiego radia w jako?ci 64 i wy?ej albo ACC+ i ACC++ do p?ynnego dzwi?ku przyda?o by sie poustawia? co nie co

Posiadacze winampa 5

Options - Preferences- Input - uruchomi? wtyczke

Nullsoft MPEG(layer1-3 /CT ACC+/dolby AC+..........

zak?adka Streaming

Streaming Date Buffer

zmieniamy na 64 % i powinno by? Teraz cacy z odbiorem Cool

Pomog?em Kliknij Pomóg?

MeTeo
Zmartwi? Ci? - jest na 64 % Smile

jantom
Nie moje klimaty, wracam do Antyradia. Samo dzia?anie Twojego najnowszego dziecka jest ok - nawet elegancko si? podpi??em, bez wi?kszych problemów.

http://jantom.info
DJPromo
Dzi?ki jantom

Preferujemy ró?na muzyk? obecnie gram na zmian? Pilocika dopiero uzupe?niam Smile

wiec mo?e co? znajdziesz i dla siebie Cool
Pomog?em Kliknij Pomóg?

MeTeo
Ale z tym disco-polo to ju? lekka przesada Wink Zacz??o si? fajnie Wink No i te pozdrowienia... Ci?gle s?ysz? te same ;D

DJPromo
hhe mix masz Disco Polo tez Grin Zaraz beda same klimaty techno podobne bo jest juz 30
s?uchaczy i prosz? o to Cool
Pomog?em Kliknij Pomóg?

MeTeo
O tej porze co? ?ywszego Wink Aczkolwiek muzyka dosy? ciekawa, tak wi?c adresik zapisz? Wink

P.S Dzi?ki za pozdrowienie ;D

DJPromo
Dzi?ki Smile

Zapraszam do wypowiedzi na temat muzyki
Jaka preferujecie Smile ?Cool
Pomog?em Kliknij Pomóg?

MeTeo
Rock, pop Wink

Ogólnie rock polski, metallica itp
Pop - g?ownie nowo?ci

Z klasyków - requiem itp Wink Europe - final countdown itd Wink

P.S O widzisz jak dobrze mnie zrozumia?e? Wink A kalin? codziennie s?ucham Wink
Edytowane przez MeTeo dnia 10.04.2008 22:07:02

DJPromo
Postaramy sie zebra? wszystkie gatunki muzyczne Smile

Wtedy ka?dy znajdzie co? dla siebie Cool

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro o 13:00
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Johny
MeTeo napisa?/a:
metallica

Zosta?em pozytywnie zaskoczony ^^. Jak b?dziecie cz?sto gra? metallice itp. to mog? sta? si? sta?ym s?uchaczemSmile Gorzej jak us?ysz? jakie? techno czy disco bo tego nienawidz?.

www.dobre-filmy.pl
JakubG
Mo?e by? D?emGrinPfft Wiem, wiem, starodawny jestemPfft Albo co? z nowszych to Linkin Park, The Rasmus, albo My Chemical RomanceSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Johny
Gucio napisa?/a:
Mo?e by? D?emGrinPfft Wiem, wiem, starodawny jestemPfft

Czemu? Sam lubi? pos?ucha? D?emu. Tylko tego starego bardziej, z Ry?kiem Ridlem jako wokalista Wink

www.dobre-filmy.pl
MeTeo
D?em jest niez?y Wink A takie ods?uchanie mi si? przyda bo na gitarce gram to Wink A blues na klasyku to udr?ka ;D

Linkin Park, The rasmus, Evanescene, Hoobastank ;D

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl