ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wyskakiwanie błędy jak i dublowanie wtyczek
Mruwa
Witam serdecznie.
Mam mały problem, po wgraniu wtyczki z nowym shoutboxem, zaczęły mi się dziać małe problemy.. Między innymi komentarze wygasły.. itp.
Pewnego ślicznego dnia ścigałem właśnie wtyczkę od was, po zainstalowaniu tak jak wyżej właśnie nie działały komentarze.. Pisało, iż jest dodany, od kogo lecz nie dało się wejść i zobaczyć co, gdzie i jak.. stwierdziłem, że usunę i wgram starego... Lecz to nie pomogło... komentarze dalej przyblokowane.. stwierdziłem, że skopiuje bazę danych usune poszczególne pliki i wgram od nowa:"infusion", "includes", "administrations". Pomogło da się pisać komentarze. Lecz wystąpił lepszy błąd
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Żeby było śmieszniej to ta wtyczka jest i działa a nad nią jest właśnie ten błąd, wygląda to jakby po prostu chciały się te same dwie wtyczki pokazać na raz... Moja strona jest robiona na styl radia... więc pomyślałem, że wgram "staty" problem też tkwi w tym, iż mimo, że statystyki wgrane w PA - zarządzanie panelami jest ona włączona i zapisana tak jak potrzeba to nie mam jej na stronie głównie. Za to pojawiła się w "galerii"

Proszę o pomoc bo cosik jest zepsute a ja zabardzo sobię nie radzę...

Ps. Napisaliście bym wszedł w button_panel.php itp. zmieniłem to co trzeba i nic...
może podam stronę by można zobaczyć naczym problem polega strona to www.awaysradio4yo... Zmieniłem i tak nic niedało... hmm

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - jantom 24.04 - 21:37

Edytowane przez jantom dnia 24.04.2008 21:31:58

Wścibski Gość
Dodany dnia 15.11.2024 05:49:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Przede wszystkim mogłeś napisać że sprawa dotyczy EPIV, nie każdy kliknie na link zeby sprawdzic twoja strone i poszuka jeszcze stopki.
Na moje brakuje tez kilku innych plików. Wgraj te których komunikat jest mniej więcej taki: failed to open stream: No such file or directory
Wygląda to po prostu tak jakbyś usunął niektóre pliki bez odinstalowywania modyfikacji.

Mruwa
Powiem tak. Dopiero zaczynam się uczyć tak bardziej o php więc nie mam jeszcze takie dokładnego pojęcia o nazwach jakby się chciało. Jeśli chodzi o te wtyczki.. To wykasowałem je wtedy i wgrałem nowe ktore są dabre. Otóż te dobre widać a co z tymi strymi?? wydaję mi się że te błędy są dlatego, że poprostu on tak jakby chciał czytać te wtyczki które był za pierwszym razem ktore wykasowałem.. i po prostu on tak jakby ma zapamiętane i pod nazwą któregoś właśnie z tych wtyczek on chce pokazywać dwie wtyczki... Tylko zatto jak wykasować tą starą z pamięci? Bo zapewne ona chyba zapisana w Bazie tylko znów tam to się już mniej znam.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl