Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam
Mam pytanko: czy jest mo?liwe umieszczanie grafiki (np zdj??) w artyku?ach pisanych przez cz?onków serwisu.
Je?eli tak, to jak to zrobi?.
Pozdrawiam
Kazimierz
Tak. Wszystko si? zgadza, ale cz?onkowie musz? zna? nazw? folderu gdzie s? przechowywane plik graficzne i mie? mo?liwo?? ?adowania do nich grafik.
Chodzi mi o dodawanie za??czników takie jak na forum.
Pozdrawiam
jest pewna opcja ale wi??e si? z duzym ryzykiem !!!
mozna zainstalowa? modu? uploadu i za jego pomoc? pisz?cy artyku?y mog? kopiowa? zdj?cia na serwer, ale pami?taj ?e modu? nie jest zabepieczony i mozna nim na serwer upload'owa? równie? szkodliwe pliki php przez co kto? mo?e rozwali? ci ca?? stron?.
tu uk?on do naszych ukochanych php'owców mo?e przerobicie modu? tak ?eby uploadowa? tylko pliki z konkretnym rozszerzeniam - jpg, gif, png, to by bardzo pomog?o w dodawaniu artów.
metoda bardzo bezpieczna (ale wg. mnie strasznie ma?o praktyczna) konto na darmowym portalu np. interia, onet, itp za?o?one przez autora arta i tam umieszcza swoje fotki które chce doda? do arta, aty przy akceptacji kopiujesz je do siebie i modyfikujesz wpisy w arcie.
Edytowane przez jroza dnia 11.11.2004 14:53:26