ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zapisywanie bazy do pliku
nourin
Siemka. Czy mo?na w tym skrypcie ustawi?, ?eby backup bazy zapisywa?o mi do jakiego? pliku na moim komputerze? np "Pulpit"?. Nie raz zdarzy?o mi si? usuni?cie mi konta przez administratora bez podania przyczyny, b?d? jaka? do?ywotnia awaria serwera. Chc? by? przygotowany na tak? okoliczno?? i mie? kopi? bazy danych u siebie na pulpicie. Da si? to jako? zrobi?, czy trzeba kopiowa? z serwera?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Grzes 03.05 - 16:26
  2. Zmiana nazwy tematu - Pieka 03.05 - 17:23
  3. Zmiana nazwy tematu - bartek124 03.05 - 18:25

Edytowane przez nourin dnia 03.05.2008 18:29:48

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 14:11:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
slawekneo
A nie bedzie dla Ciebie lepiej jak wykupisz sobie jakis lepszy serwer zamiast marowac nerwy na darmowych Grin

nourin
Na razie pozostan? przy tym co mam. A mo?na przekierowa? backup na e-mail?

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Mo?na poszukaj tematu, moda przyklejony, tylko trudno powiedzie? jak ta darmocha, której nazw? nie raczy?e? nas o?wieci? si? zachowa i podo?a temu.

wlodekp.europa.pl
bartek124
Bodaj?e kolega @wlodekp dawa? co? takiego w Tematach Graficznych i Modu?ach. Poszukaj.

Prosz? o zmian? nazwy tematu!

userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
nourin
Pobra?em ten plik co wlodekp udost?pni?, zainstalowa?em, ale nie wiem gdzie tam sie e-mail wpisuje. Ma?o przejrzyste to jest co? :/ Gdzie to wpisa??

Ma?o przejrzysty to nie do mnie chcesz link do autora na beta fusion mods, a wysy?a automatem na email podany przy instalacji strony SA id=1, dzia?a tak?e w trybie safemode, wi?c tylko czas wykonywania skryptu w danej chwili Twojego serwera mo?e stanowi? o wy?le/nie wy?le.
Edytowane przez wlodekp dnia 03.05.2008 18:57:44

wlodekp.europa.pl
nourin
Ma?o przejrzysty to nie do mnie chcesz link do autora na beta fusion mods, a wysy?a automatem na email podany przy instalacji strony SA id=1, dzia?a tak?e w trybie safemode, wi?c tylko czas wykonywania skryptu w danej chwili Twojego serwera mo?e stanowi? o wy?le/nie wy?le.

Podany przy instalacji strony SA id=1? Co to za strona? Gdzie ja musz? ten e-mail wpisa??
Edytowane przez Milka dnia 03.05.2008 22:05:15

Twoja strona wejd? w PA i zobacz sobie Zarz?dzanie stron?-> g?ówne ustawienia:
E-Mail: i jest on taki jaki poda?e? instaluj?c fusiona, czyli email superadministratora o numerze id 1 w bazie Ojca strony.

wlodekp.europa.pl
nourin
Ok dzi?ki, "?miga" ju? Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl