Zobacz temat
Wtyczka jako nowa strona/podstrona Fusiona
|
|
anr |
Dodany dnia 03.05.2008 22:44:23
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 16 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.04.2008 19:31 Złamana licencja |
Witam, aby dobrze zobrazowa? moj? potrzeb? napisz? punktowo o co mi chodzi. Tworz? powoli serwis na php-fusion. Pobra?em wiele wtyczek i nie mia?em problemów z ich modyfikacj?. Lecz mam problem i nie wiem jak go rozwi?za?, mam pomys? gorzej z realizacj?. Mianowicie : 1. Pobieram Wtyczk? do Php-Fusion 6.01.x 2. Instaluj? 3. Dodaj? Nowy Panel 4. Aktywuj? Panel Lecz takie rozwi?zanie mnie nie fascynuje, chcia?bym aby ta dana wtyczka wy?wietla?a si? jako nowa strona ( czyli nowa strona z Panelami bocznymi ) a w panelu ?rodkowym ?eby by?a tylko ta jedna dana wtyczka. Nie wiem czy mnie rozumiecie ![]() Np. Mam Wtyczk? " Ostatnio pobierane pliki " Wy?wietla mi lewe panele i prawe panele w ?rodkowym panelu newsy i Ostatnio pobrane pliki. Ja chce aby na stronie g?ównej by?y newsy i reszta Paneli, a w Nawigacji mam np. dodan? przeze mnie pozycj? do " ostatnio pobrane pliki " odpala si? niby druga strona g?ówna ale bez Newsów i wida? boczne panele a po ?rodku tylko to co mnie interesuje. Chyba wyrazi?em si? do?? ?opatologicznie ? ![]() Jak to mo?na wykona? ? ![]() Pozdrawiam. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 20:17:00
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
MeTeo |
Dodany dnia 03.05.2008 22:50:25
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Dajesz include pliku ;) np.: w stronach informacyjnych. Ew. mo?esz zmodyfikowa? plik tej wtyczki dodaj?c do niego na pocz?tku: i na ko?cu Analogicznie jak we wszystkich plikach fusiona ;) Co do pierwszego to odsy?am do googla :) Podstawowa komenda PHP, a widz?, ?e jeste? kompetentn? osob? do dasz sobie rad? ;D |
|
|
anr |
Dodany dnia 03.05.2008 22:52:53
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 16 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.04.2008 19:31 Złamana licencja |
Heh jakie to banalne, w?a?nie próbowa?em bawi? si? w pisanie p?tli która po otrzymaniu komendy z linku wy?wietl wtyczk? wy??cza?a wszystkie panele " góra " ale co? mi si? sypa?o ![]() Nie wpad?em na taki pomys?, dzi?ki ![]() Da?em cia?a po ca?o?ci. Edit Dzia?a znakomicie, jeszcze doda?em kilka linijek kodu dla poprawienia wygl?du wtyczki, co by profesjonalniej wygl?da?a ![]() Dzi?ki wielkie raz jeszcze. Edytowane przez anr dnia 03.05.2008 23:02:41 |
|
|
Grzes |
Dodany dnia 03.05.2008 23:00:27
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Dla u?atwienia proponuj? jeszcze te dwie lektury pod poduszk? ![]() Jak pisa? wtyczki? Jak pisa? bezpieczne MOD'y i INFUSION'y Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie
![]() |
|
|
anr |
Dodany dnia 04.05.2008 21:09:13
|
Dodam i? chodzi?o mi o wtyczk? " dodawnia serwerów Counter-Strike " liste i monitoring. Doda?em do tej wtyczki modów dodawania serwerów przez u?ytkowników strony z akceptacj? dodania serwera przez administratora i takie tam g?upoty ![]() Jeszcze raz wielkie dzi?ki. Leci plus za pomoc, Tobie Grzesiu w sumie nie mam co da? bo te artyku?y czyta?em wcze?niej, ci??ko jest je pomin?? ![]() |
|
Przejdź do forum: |