ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Powered by PHP-Fusion przy w?asnym themie?
Szapko
Czy "Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2008" trzeba umieszcza? w skórce w?asnej roboty?
Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2008 22:46:40

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 18:50:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szymon
Zdecydowanie tak, poniewa? korzystasz ze skryptu PHP-Fusion. Jedynie nie musisz podawa? informacji dotycz?cych autora theme/skórki, z wiadomych wzgl?dów.
Edytowane przez szymon dnia 11.05.2008 22:14:44

www.zloteskrzydlo.pl
MeTeo
dan_0803 - w ogóle nie musisz tego umieszcza?. O ile nie zmieniona zosta?a licencja nie masz obowi?zku takowego, ale je?li masz szacunek do autora i chcesz uzyska? tutaj pomoc powiniene? j? mie?.

Swoj? drog? support powinien wyt?umaczy?, ?e stopk? wypada mie?, a nie obiera? pomoc...

Grzes
MeTeo napisa?/a:
Swoj? drog? support powinien wyt?umaczy?, ?e stopk? wypada mie?, a nie obiera? pomoc...

Ja ju? mówi?em, kto? nie ma poszanowania dla autora skryptu dlaczego ja si? mam produkowa? bo kto? ma problem? No sorka ale tak ju? jest i pozostanie. Nie ma o czym dyskutowa?.
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

MeTeo
No to w takim razie, ty mo?esz tej osobie nie udzieli? pomocy, albo ew. pouczy? o tym, ?e nie pomo?esz jak nie b?dzie mia? szacunku dla autora. Ale dlaczego od razu tak "na g??bok? wod?"?

Grzes
Mówi?em, dyskutowa? nie b?d?. Taka jest nasza decyzja. Mo?e si? to komu? nie podoba? ale tak ju? zostaje.

m_i_n
A gdzie tu brak szacunku? Brak to by byl jakby wstawil tam swoje imie nazwisko, a tak, skoro nawet w licencji stoi ze zapis copyright wymagany nie jest.
Edytowane przez szymon dnia 12.05.2008 22:50:14
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Grzes
m_i_n napisa?/a:
A gdzie tu brak szacunku? brak to by byl jakby wstawil tam swoje imie nazwisko, a tak, skoro nawet w licencji stoi ze zapis copyright wymagany nie jest.

I co w zwi?zku z tym? Musz? si? powtarza?? Niewyra?nie pisz??
Edytowane przez Grzes dnia 12.05.2008 22:51:59

m_i_n
W zwiazku z tym wydaje mi sie ze nikt nie powinien prowadzic wlasnej polityki zwiazanej z egzekwowaniem w taki czy inny sposob czegos, czego nawet sama licencja nie wymaga - a co za tym idzie autor oprogramowania.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Pieka
m_i_n napisa?/a:
W zwiazku z tym wydaje mi sie ze nikt nie powinien prowadzic wlasnej polityki zwiazanej z egzekwowaniem w taki czy inny sposob czegos, czego nawet sama licencja nie wymaga - a co za tym idzie autor oprogramowania.

Nasza polityka jest taka, a nie inna i jak kazda strona mamy do niej prawo.
Kazdy z Was ma wolna wole i nikt nikogo nie zmusza do korzystania z tej witryny.
GNU/GPL stanowi o prawach autorskich, a nie dzialalnosci i wymogach stron, wiec to, co napisales nijak sie ma do tego.

Otrzymujecie ZA DARMO caly portal, pomoc, niejednokrotnie indywidualna, w dodatku nikt od Was nie wymaga klikniec, darowizn, czy regularnych oplat.
Dlatego bardzo Was prosze, nie sprzeczajcie sie z nami i zostawcie na stronach poprawne, czyli wlasciwie opisane i podlinkowane stopki.

Jako uzupelnienie dodam, ze nigdy jako strona, na ktorej znajdujecie pomoc nie wymagalismy od Was linkow zwrotnych, co widze bylo bledem i zostanie nadrobione w niedlugim czasie.
Ale o tym innym razem..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl