Zobacz temat
Selektywne cytowanie na forum.
|
|
Sony |
Dodany dnia 14.05.2008 11:30:02
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 253 Pomógł: 19 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 19.04.2008 16:21 |
Mam taki pomys? na modyfikacje. Tzw. selektywne cytowanie na forum.(Zaznaczamy tekst, klikamy przycisk "cytowanie selektywne" i ju? nie otwiera nam si? "Odpowiedz" tylko automatycznie zacytowany tekst, pojawia si? w okienku "Szybkiej Odpowiedzi" ). Wydaje mi si?, ?e dzi?ki tej modyfikacje b?dzie mo?na szybciej i wygodniej cytowa? inne osoby. No i nie b?dzie musia?a sie otwiera? kolejna strona specjalnie, ?eby tylko kogo? zacytowa?. ![]() Jest to znaczne u?atwienie dzia?ania forum i na pewno wielo osób skorzysta z tej modyfikacji... Oczywi?cie je?li kto? zdecyduje si? co? takiego zrobi?. ![]() Co prawda mo?na te? u?y? to co jest ju? wbudowane w PF, czyli po zaznaczeniu tekstu i wci?ni?ciu klawisza bbcode quote teskt zostaje przeniesiony do okienka szybkiej odpowiedzi... Ale niestety dzia?a to tylko pod IE ![]() ![]() To jest taka moja propozycja. Edytowane przez Sony dnia 14.05.2008 11:33:57 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 14:13:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 14.05.2008 23:09:04
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
Piku? ![]() ![]() Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 14.05.2008 23:50:29
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
SebaZ napisa?/a: Piku? ![]() ![]() Swietnie i mam nadzieje, ze jednak najdzie Cie ochota i machniesz od razu rowniez dla v6 ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 14.05.2008 23:57:18
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
To zale?y czy w najnowszym buildzie PF6 jest ju? zmodyfikowana funkcja Wujaszka do wstawiania tekstu do dowolnego elementu formularza (plik jscript.js)
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.05.2008 04:59:05
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Sony napisa?/a: Mam taki pomys? na modyfikacje. Tzw. selektywne cytowanie na forum.(Zaznaczamy tekst, klikamy przycisk "cytowanie selektywne" i ju? nie otwiera nam si? "Odpowiedz" tylko automatycznie zacytowany tekst, pojawia si? w okienku "Szybkiej Odpowiedzi" ). Wydaje mi si?, ?e dzi?ki tej modyfikacje b?dzie mo?na szybciej i wygodniej cytowa? inne osoby. No i nie b?dzie musia?a sie otwiera? kolejna strona specjalnie, ?eby tylko kogo? zacytowa?.;) Jest to znaczne u?atwienie dzia?ania forum i na pewno wielo osób skorzysta z tej modyfikacji... Oczywi?cie je?li kto? zdecyduje si? co? takiego zrobi?.:p Co prawda mo?na te? u?y? to co jest ju? wbudowane w PF, czyli po zaznaczeniu tekstu i wci?ni?ciu klawisza bbcode quote teskt zostaje przeniesiony do okienka szybkiej odpowiedzi... Ale niestety dzia?a to tylko pod IE:o i te? nie mo?na zaznaczy? kilku ró?nych fragmentów.. Oraz nie wy?wietla si? nick osoby, która zosta?a zacytowana.:( Wi?c lipa. To jest taka moja propozycja. Je?li idzie o FF to nale?y zainstalowa? rozszerzenie bbcode i dzia?a jak w IE. |
|
Przejdź do forum: |