Zobacz temat
|
Po przeniesieniu na nowy serwer nie dzia?aj? Nades?ane Materia?y w PA
|
|
| anna11968 |
Dodany dnia 04.06.2008 00:02:24
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 07.05.2008 10:23 |
Na wst?pie witam i bardzo prosz? o pomoc. Korzysta?am z szukajki i ju? 3 dzie? przegl?dam forum próbuj? waszych rad, ale mimo to nic nie pomaga, albo ?le szuka?am wiec prosz? o linka. Mój problem : póki mia?am php fusion na domowym serwerze wszystko by?o prawie ok(stary temat poczta, rejestracja, maile, ale mo?na t? opcj? wy??czy?) Gdy przenios?am swój serwis na inny serwer to oczywi?cie ka?dy user mo?e doda? linka, newsa, artyku? zdj?cie i ja to widz? w panelu admina, ale gdy naciskam nades?ane materia?y otwiera mi si? pusta strona. Od momentu przeniesienia nie mog? te? sama doda? zdj?cia bo ?adnego nie wiadomo z jakich przyczyn nie przyjmuje. Przesta?o te? dzia?a? dodawanie reklamy w brotatorze nie otwiera si? to czyli jest jakby powi?zane tylko wszystkie porady tutaj na forum dane nie dzia?aj? u mnie - niestety.Mam nadziej?, ze stopka pasuje bo wydaje mi si?, ze tak chyba by?o w tym themie. Przyznaj?, ?e jestem kompletnym laikiem moje pierwsze spotkanie z php i mysq to w?asnie php fusion co wida? po rejestracji krótka to znajomo?c.Ludzie mi chcieli wrzuca? fotki i przepisy, a ja im mówi?, ?e nie b?d? mog?a ich zatwierdzi?. Moze istnieje gdzie? na forum plik, w którym u?ytkownik dodaje artyku?, linka i od razu on si? wpisuje. Próbowa?am submit_1_2 , ale to te? nie dzia?a. Mo?e ta baza jest z?a? Porad?cie co mam robi?. HELP! Mój adres to: http://www.jedzon...l/news.php A zmieni? nazw? tematu to nie ?aska? Ostatni raz to robi? za Ciebie. Nast?pnym razem b?dzie kosz i warn//bartek124 PW od moderatora:
Edytowane przez anna11968 dnia 04.06.2008 18:02:41 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 16:12:57
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 04.06.2008 00:20:09
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Za zatwierdzanie nades?anych materia?ów odpowiada plik: administration/submissions.php mo?e nadpisanie go oryginalnym z instalki posiadanej wersji, a wrecz skasowanie starego i wgranie nowego Ci pomo?e?
Edytowane przez Pieka dnia 04.06.2008 19:42:18 |
|
|
|
| anna11968 |
Dodany dnia 04.06.2008 17:36:05
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 07.05.2008 10:23 |
Dzi?ki wielkie!!! Cho? nie wierz?, to naprawd? pomog?o. Dziwi mnie tylko dlaczego stary plik nie dzia?a?, przecie? go nie modyfikowa?am. Oczywi?cie klikn??am pomóg?. ?ycz? wszystkim wszystkiego dobrego!!!
Edytowane przez szymon dnia 04.06.2008 19:41:51 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

wlodekp